Τα γκολ και οι σκόρερ της 3ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης

31 γκολ σημειώθηκαν στην 3η εμβόλιμη  αγωνιστική της  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης εκ των οποίων τέσσερα  πέναλτι κι ένα αυτογκόλ.
Νίκες γηπεδούχων 3
Νίκες φιλοξενουμένων 3
Ισοπαλίες 2


Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου - Μακεδονικός Φούφα  0 – 3
Μόλις στο 2΄ λεπτό τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Αποστολίδη της Α.Π.Β. χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του ύστερα από σουτ του Καραμπατζάκη και η ομάδα του Φούφα ανοίγει το σκορ (0 – 1).
Στο 47΄ αυτογκόλ του Αλεξίου ύστερα από γύρισμα του Τοπάλη μέσα στην περιοχή από αριστερά

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Αλιάκμων Αιανής   2-2
Για την Αναγέννηση 2 γκολ ο Σικαλόπουλος, και για την Αιανή Νάνος  και  Μπούλης

Μακεδονικός Σιάτιστας - Τιτάν Σερβίων  3-1
για το Μακεδονικό  2 γκολ πέτυχε ο Ζηνόβιος κι ένα ο Ταφαρλής , για τον Τιτάνα ο  

Πολυνίκης - Μακεδονικός  Κοζάνης  1-6
Στο 10΄ωραίος συνδυασμός  Κουτούλα, Ματούλα με τελικό αποδέκτη μέσα στην περιοχή τον Νικολάου, που με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.

Στο 14΄ άλλος ένας γρήγορος συνδυασμός των παικτών του Μακεδονικού, η μπάλα άλλαξε με ταχύτητα πόδια των Παρτάλη, Κουτούλα, Ματούλα, Νικολάου, πλασέ του τελευταίου αποκρούει ο Τάσιου , η μπάλα έφτασε  στον Φωλίνα που δε  δυσκολεύτηκε  να κάνει το 0-2.

Στο 23΄επικίνδυνο γύρισμα από αμυντικό του Πολυνίκη,  ο Τάσιου προσπαθεί να τη βγάλει με το κεφάλι , η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι φτάνει στον Κουτούλα που με πλασέ γράφει το 0-3.

Στο 29, η μπάλα βρίσκει το χέρι του Θωμαΐδη μέσα στην περιοχή και ο κ. Τσιγγένης δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Βερύκκοκος και μειώνει σε 1-3.
Στο 64΄Συνδιασμός Νικολάου , Κουτούλα ,και  Ματούλα που θα σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή και 1-4.
 
Στο 75΄ο Ματούλας θα κλέψει τη μπάλα από έναν αμυντικό θα περάσει και τον Τάσιου και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 1-5.

Α.Ε. Κοζάνης - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας  3-1
Στο 11′ ο Ιωαννίδης έδωσε στον Τσαρισταλίδη που με συρτή σέντρα βρήκε τον Χρήστο Καραγεώργο στο δεύτερο δοκάρι κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Στο 19′ η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή (σε μία φάση όπου το χέρι του αμυντικού της Άρδασσας φάνηκε να γίνεται μέσα στην περιοχή). Το φάουλ εκτέλεσε εύστοχα ο Καραγεώργος κάνοντας το 2-0.
Στο 34′ ο Τσαρσιταλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σαββίδη κι ο Καραγεώργος ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ από τα έντεκα βήματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρδασσα μείωσε στο 64′ με τον Λιάσκο που πρόλαβε την έξοδο του Καρανάνου.

Εθνικός Βατερού - Αστραπή Κλείτου  0-2
Κουλουκίδης, Βοριαζίδης

Α.Σ. Βελβεντό - Π.Α.Ο. Κοίλων  1-1
Αναστασίου για το Βατερό, Καραγιώργος με πέναλτι για τον ΠΑΟΚ Κοίλων

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Αναγέννηση Εράτυρας  3-2 
50΄ κάθετη μπαλιά του Σακαλή στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αποδέκτης ο Duka σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Σαββούδης θα σουτάρει η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και θα αναπαυθεί στην απέναντι γωνία των διχτύων 1-0.

63΄ φάουλ με εκτελεστή τον Βελλίδη από τον άξονα σε απόσταση 25 μέτρων από την εστία φοβερό γκολ στο παραθυράκι του Βίδρα 1-1.

68΄ νέο φάουλ από τα δεξιά εκτελεστής ο σκόρερ γέμισμα μέσα στην περιοχή δεν προλαβαίνει στην έξοδο ο Βίδρας με κεφαλιά ο Αντωνιάδης το 1-2.
90΄ σέντρα από δεξιά του Πασχαλίδη στην καρδιά της μικρής περιοχής ο Μαλούτας με κεφαλιά θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 2-2.

92΄ ο Σαββούδης θα ξεχυθεί από αριστερά θα μπει στην μεγάλη περιοχή και λίγο πριν σουτάρει θα ανατραπεί από πίσω από τον Μούστα πέναλτι θα υποδείξει ο διαιτητής το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο παθών 3-2.

επιμέλεια: Vicky Gewrgiou 

Ματιές στα σπορ 

Σχόλια