Τα γκολ και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης

23 γκολ σημειώθηκαν στην 4η  αγωνιστική της  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.
Νίκες γηπεδούχων 4
Νίκες φιλοξενουμένων 1
Ισοπαλίες 3
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 2-1
Δύο γκολ ο Φωτίου για την Αναγέννηση, ο Σάκης Στεργιόπουλος για την Ακαδημία Βοΐου

Μακεδονικός Φούφα - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-0
Στο 84ο φάουλ του Τοπάλη ο Νασιόπουλος συγκράτησε αντικανονικά το Σολάκη με τον διαιτητή Πανυτσίδη (ήταν δίπλα στη φάση) να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και χάρισε έτσι τη πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Αλιάκμων Αιανής – Πολυνίκης 1-0
Νίκος Λαγός

Τιτάν Σερβίων - Α.Ε. Κοζάνης 3-3
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-1 μόλις στο 3′ μετά από κάθετη πάσα του Νάννου στον Καραγεώργο που με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ.


Στο 25′ ο Τιτάνας ισοφάρισε όταν σουτ του Κοντοδήμου απέκρουσε δύσκολα ο Καρανάνος και στην επαναφορά ο νεαρός Χρήστος Σαλτσίδης από κοντά έκανε το 1-1.

Η ΑΕΚ ξαναπήρε το προβάδισμα στο 32′ όταν μετά από προσπάθεια και συρτή σέντρα του Τσαρσιταλίδη από αριστερά ο Καραγεώργος σε κενή εστία έκανε το 1-2.

Στο 68′ ο Τιτάνας ισοφάρισε μετά από φάουλ-σέντρα του Κουτζιακουτζίδη και καρφωτή κεφαλιά του Θώμου στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή σε μία φάση όπου ο διαιτητής φάνηκε αρχικά να δίνει επιθετικό φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, μία απόφαση που ξαφνικά μετέτρεψε σε φάουλ υπέρ του Τιτάνα. Το φάουλ χτύπησε μαεστρικά ο έμπειρος Αλέκος Κουτζιακουτζίδης κάνοντας το 3-2.


Στο 92′ η ΑΕΚ ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτυ του Καραγεώργου μετά από ανατροπή του Νάννου από τον Σταματέλο.


Μακεδονικός  Κοζάνης - Εθνικός Βατερού 2-2
Στο 44΄φάουλ Κίλη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως δεν υπήρχε φάουλ), πετάγεται ο Χατσίδης στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά κάνει το 0-1.
Στο 61΄ο Παρτάλης έξω από την περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 81΄ο Σοφόγλου θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και πέναλτι . Το εκτελεί εύστοχα ο Κρασώνης και δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 88΄φάουλ με τον Ματούλα μέσα στην περιοχή και με  γυριστή κεφαλιά το  Ζαχαριάδης  φέρνει το παιχνίδι πάλι στα ίσα 2-2.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Α.Σ. Βελβεντό 0-0

Αστραπή Κλείτου - Αναγέννηση Εράτυρας 2-1
Τοπαλίδης, Βοριαζίδης για το Κλείτος, Τσιώρκας για την Εράτυρα

Π.Α.Ο. Κοίλων - Α.Ε.Π. Καραγιαννίων 1-4
2΄ στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση τους οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Τραπεζανλίδης από δεξιά θα στρώσει στον Αποστολίδη ο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-1.
15΄κόρνερ με εκτελεστή τον Πασχαλίδη στο πρώτο δοκάρι κεφαλιά του Ζερβανταρίδη η μπάλα θα πάει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Αποστολίδης με σουτ θα κάνει το 0-2.
57΄ κόρνερ Πασχαλίδη στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Μαλούτα και 0-3.
70΄ το ομορφότερο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του αγώνα όταν από τον χώρο του κέντρου και την αριστερή πλευρά ο Δουγαλής θα παίξει το 1-2 με τον Πασχαλίδη αυτός θα βγάλει παράλληλη συρτή σέντρα και ο Τραπεζανλίδης στην κίνηση θα κάνει το 0-4.  
91΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι σέντρα από αριστερά ο Πασχαλίδης ενώ φαίνεται ότι ελέγχει την μπάλα στον αέρα θα κάνει κοντρόλ με το στήθος η μπάλα θα πέσει στο έδαφος θα παρεμβληθεί ο Αθανασιάδης και με σουτ θα σημειώσει το γκολ της τιμής 1-4.

επιμέλεια: Vicky Gewrgiou 
Ματιές στα σπορ 

Σχόλια