Φιλική ήττα για τον Εορδαϊκό από την Ζάκυνθο

Εντός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε από την Ζάκυνθο ο Εορδαϊκός σε παιχνίδι που έγινε τη Κυριακή στη Πτολεμαΐδα.

Απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ (Ζαϊρί (πρώην του Ολυμπιακού) και Καραμαλίκης παίρνουν ίσως όσος όλος ο Εορδαϊκός) οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, στάθηκαν πολύ καλά αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τελικά ούτε την ισοπαλία.

Έδειξαν πάντως ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και στις επόμενες μέρες μέχρι το πρωτάθλημα ο προπονητής του θα προσπαθήσει να μοντάρει καλύτερα την ομάδα.
Διαιτητής: Καρατέρπος (Αρτζουμάνης- Φρατζοπούλου)

Φάσεις- γκολ:
Στο 5ο πλασέ του Ν. Πέττα σε κενή εστία πέρασε άουτ και 2 λεπτά μετά σέντρα Μαυροματίδη σουτ Σαββίδη και 1-0.
Στο 10ο ο Μαυροματίδης από κοντά δεν βρήκε στόχο και στο 24ο σουτ του Αναστασιάδη από κοντά μπλόκαρε δύσκολα ο Περπερίδης.
Στο 36ο ο Περπερίδης είπε και πάλι όχι σε κοντινό σουτ του Κωστούλα αλλά στο 41ο ο Ζαϊρί σούταρε η μπάλα άλλαξε πορεία στο Συμεωνίδη και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 44ο σουτ του Ιωαννίδη απομάκρυνε δύσκολα ο Πολίτης ενώ στο 50ο σέντρα Ζαϊρί πλασέ Καραμαλίκη άουτ.
Στο 66ο το σουτ του Μπαλαμπάνη απέκρουσε ο Περπερίδης αλλά στο 81ο ο Ρ. Πέττας με αριστερό σουτ χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης (74ο Cela), Συμεωνίδης, Λιάμης, Σαββίδης (61ο Χαραλαμπίδης Μ.), Κουλίδης, Αμαραντίδης (46ο Σερσέμης), Μπίκος (Λεφίδης), Ιωαννίδης (64ο Χαραλαμπίδης Χ.), Κίτσας (74ο Ακριτίδης Χ.),Μαυροματίδης (84ο Κωστικίδης).

Π.Α.Ε. Ζάκυνθος: Πολίτης (58ο Παπαδόπουλος), Ορφανίδης (84ο Πεχλιβανόπουλος), Στασινόπουλος (66ο Γρεκός), Κυριακίδης, Νίκιτς, Πέττας Ρ. (84ο Σάμαρης), Αναστασιάδης (72ο Ζέλιος), Πέττας Ν. (62ο Ταυταρίδης), Καραμαλίκης (62ο Βυθούλκας), Ζαϊρί (66ο Κουρέλας, Κωστούλας (46ο Μπαλαμπάνης, 84ο Γεράνιος).




Πρέπει να τονιστεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγινε ο αγιασμός του Εορδαϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θ. Ηλιάδης 

Σχόλια