Νίκος Κατσαούνης: Μη φορτώνετε απογοήτευση στα νέα παιδιά, δώστε τους έναν υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό!

..Η προκλητική και άδικη διαιτησία στέρησε τη νίκη στην ΕΡΑΤΥΡΑ στον ποδοσφ. αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΠ Καραγιαννίων στην εδρα της δεύτερης στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ/ΚΟΖΑΝΗΣ.


Δεν ειναι μόνο η νίκη...αλλά κυρίως είναι η απογοήτευση που φορτώνουν κάποιοι στα νέα παιδιά και τους ανθρώπους που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον υπηρετούν ακόμα... Οι φορείς και οι ιθύνοντες του αθλητισμού στο Νομό ωφείλουν να παρέμβουν ή να αναθεωρήσουν απόψεις , να στείλουν με πράξεις μηνύματα για εναν υγιή ερασιτεχνικό Αθλητισμό που θα δίνει χαρά, θα εμπεδώνει αίσθημα δίκαιης αντιμετώπισης των ομάδων και θα εμπλουτίζει με ελπίδες και διάθεση τα νέα παιδιά να συνεχίσουν....διαφορετικά θα παραμένουν ηθοποιοί σε ενα θολό και χωρίς τέλος Θέατρο του παραλόγου που θα παίζεται κάθε Σαββατοκύριακο χωρίς φιλάθλους και με σβησμένους προβολείς..... καιρός για τομές..

Υ.Γ..Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ της ΑΕΠ για την άψογη φιλοξενία στην ομάδα και τους φιλάθλους της ΕΡΑΤΥΡΑΣ..

Σχόλια

  1. H ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗ......ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί Κ. Κατσαούνη δεν τα έγραψες αυτά στο περσινό ματς μέσα στην Α Ε Π όταν ο ρέφερι του αγωνος δεν ήξερε τι θα πει πέναλτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε μας ρε παλικάρι μ..αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ante re sto xwrio s...ema8es k apo mpala....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΤΥΡΑ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΔΙΚΑ!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ασ εκανες ομαδα κ ας τα καψούρισματα τα δηθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.