Ο Εορδαϊκός παρουσίασε φανέλα και χορηγούς | φωτο - βίντεο

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε σήμερα το βράδυ (παρουσία δυστυχώς λίγων φιλάθλων) η διοίκηση του Εορδαϊκού παρουσίασε:
-Το δυναμικό της Ομάδας και τους χορηγούς.
-Τις καινούργιες στολές αγώνα του πρωταθλήματος και ενημέρωση για το πλάνο και τα σχέδια που έχουν για την ομάδα.
Το σημαντικότερο όμως που βγήκε από την εκδήλωση είναι αυτά που δήλωσε ο δήμαρχος για άμεσα έργα στο γήπεδο και για περαιτέρω λίφτινγκ σε αυτό αν τελικά η ομάδα συνεχίζει σε αυτό όπως επίσης ότι γίνεται προσπάθεια η ΔΕΗ να υιοθετήσει την ομάδα.


Βασικοί χορηγοί της φανέλας θα είναι οι Αφοι Σωτηριάδοι και οι Καλογήρου και Σια ενώ βασικός χορηγός θα είναι ο Ηλίας Ναθαναηλίδης ενώ υπάρχουν και πολλοί μικρότεροι.


Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους πέραν του Δημάρχου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Δημήτρης Τσοκτουρίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κ.κ. Σάββας Χρήστος και Φολτόπουλος Φώτης αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ένα πολύ όμορφο βίντεο στο οποίο οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν τους παίκτες της ομάδας.


Την εκδήλωση που παρουσίασε η δημοσιογράφος Κούλα Πουλασικίδου άνοιξε το μέλος της διοίκησης Αχιλλέας Λαζαρίδης που έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της ομάδας, ευχαρίστησε χορηγούς (μικρούς και μεγάλους) Δήμο, Περιφέρεια, φιλάθλους, τον λογιστή Κυριάκο Ανθίδη για την αφιλοκερδή προσφορά του στην ομάδα καθώς και το Βασίλη Μούκα που χωρίς καμιά ανταμοιβή φροντίζει το χόρτο του γηπέδου.
Επίσης αναφέρθηκε στους προέδρους που πέρασαν μέχρι τώρα και πρόσφεραν στην ομάδα και ειδικά στο Σάββα Λιάμη που επί προεδρίας του η ομάδα επανήλθε στη Γ΄ Εθνική.


Κλείνοντας ο κ. Λαζαρίδης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη «κλείνοντας θέλω να πω ότι κάνουμε προσπάθειες να βάλουμε τη ΔΕΗ χορηγό στην ομάδα έτσι ώστε να τη βοηθάει οικονομικά. Το προσπαθούμε, το παλεύουμε και ελπίζω να έχουμε αποτέλεσμα».


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  που δήλωσε «Εύχομαι σε όλους τους παίκτες της ομάδας να είναι γεροί και δυνατοί και να δώσετε τη ψυχή σας για τον Εορδαϊκό. Γιατί η Εορδαία δικαιούται να έχει ομάδα ψηλά.
Μακάρι η ομάδα να βάλει βάσεις για ψηλά αλλά για να γίνει χρειάζονται χρήματα που ο Δήμος αυτή τη στιγμή δεν έχει.

Μπορούμε όμως να κάνουμε άλλου είδους παρεμβάσεις όπως το γήπεδο. Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο κάναμε αποδοχή 24.000 ευρώ ενώ στις αρχές του χρόνου θα γίνει αποδοχή ακόμα 10000. Από εβδομάδα θα αρχίσουν τα έργα της Α΄ Φάσης ενώ έχω στο μυαλό μου να κάνουμε περισσότερα. Πρώτα όμως πρέπει να πάρουμε μια απόφαση τι θα κάνουμε τελικά με το γήπεδο. Αν τελικά η ομάδα μείνει σε αυτό δεσμεύομαι ότι θα εξασφαλίσω ένα πολύ μεγαλύτερο κονδύλι για την αναμόρφωση του. Και λέω ότι δεσμεύομαι γιατί ξέρω και ακριβώς από που θα τα πάρω.
Ήμαστε η μοναδική ομάδα που έχει στο σήμα της το καδοτροχό της ΔΕΗ και είναι συνδεδεμένη με τα ορυχεία.
Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να αναλάβει η ΔΕΗ ένα μεγάλο κόστος της ομάδας καθώς έχει χρέος να την υιοθετήσει και αυτό θα το επιδιώξουμε συντονισμένα. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».


Στη συνέχεια απεύθυναν ένα μικρό χαιρετισμό οι κ. Δημητριάδης και Καρακασίδης ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χρήστος Σάββας τόνισε μεταξύ άλλων «Δύναμη κάθε ομάδας είναι ο κόσμος και η Πτολεμαΐδα και ο Εορδαϊκός έχει πολλούς. Όλοι πρέπει να παρακινήσουμε τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα. Η νέα διοίκηση κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και να είστε σίγουροι πως αν στηριχτεί από όλους θα πετύχει».



Ακολούθως το λόγο πήραν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Κουλίδης καθώς και ο αρχηγός Γιώργος Μαυροματίδης που υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα για να πάει η ομάδα πολύ καλά στο νέο πρωτάθλημα».





Θ. Ηλιάδης 
e-ptolemeos.gr



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.