Ο ιματισμός των τμημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης

Τα νέα κοριτσάκια που ήλθαν στο βόλεϊ του Γυμναστικού  και εγγράφηκαν στα τμήματα των Ακαδημιών θα πάρουν αθλητικό υλικό και φανελάκια προπονήσεων και αγώνων μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Ο προγραμματισμός για την παροχή αθλητικού υλικού για όλα τα τμήματά μας έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Κανονικά λοιπόν, αφού ο προγραμματισμός είχε ήδη ξεκινήσει, όλα αυτά, θα έπρεπε να τα είχαμε έτοιμα και να τα μοιράζαμε στις αθλήτριες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Αλλά, η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στο οικονομικό κομμάτι από τα τέλη Ιουνίου με τα χρήματα που εκταμιεύτηκαν και πήγαν σε διάφορες υποχρεώσεις.

 Στο Γ.Σ. Κοζάνης όλοι γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε μεγαλοπαράγοντες, ούτε εκατομμυριούχοι,  ούτε πλουσιοπάροχες χορηγίες, ούτε χρήματα από τον Δήμο, ούτε χαρτζιλίκια από την πολιτεία, ούτε κερδίσαμε… στο λόττο.

 Πληρώνουμε από την τσέπη μας για τα πάντα και χρησιμοποιούμε και τις συνδρομές, φυσικά, ώστε να επιστρέψουμε  υπηρεσίες στις αθλήτριες που αγωνίζονται. Κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, πάντα με πολλή περίσκεψη, πάντα με σωστές συμφωνίες ώστε να μην ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό και εκτεθούμε.

Η Διοίκηση Δ. Παφίλη έχει αποφασίσει, τόσο αυτή η αγωνιστική περίοδος που ξεκινά, όσο και οι επόμενες να κυλίσουν ομαλά, με νοικοκυροσύνη, με προγραμματισμό, με σωστές επιλογές στα πάντα, ακόμα και στο αθλητικό υλικό. 

Κι αυτό γιατί κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι εποχές έρχονται, οπότε πρέπει να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της ομάδας, χωρίς μετακυλήσουμε άλλα βάρη στους ταλαίπωρους γονείς των κοριτσιών που αθλούνται στο Σύλλογό μας και χωρίς να διαταράξουμε τον οικογενειακό τους λογαριασμό με επιπλέον κόστη.

 Επομένως, όλες οι αθλήτριες και οι γονείς τους ας κάνουν λίγη υπομονή για να φτάσουμε με σοβαρότητα στην επίτευξη των στόχων μας με τελικούς αποδέκτες τα δικά τους παιδιά που είναι και δικά μας αφού φορούν τη φανέλα με το σήμα του Γ.Σ. Κοζάνης στο στήθος.


Δ.ΤΣ.

Σχόλια

  1. Από ποια τσέπη σου πληρώνεις κύριε Δ.ΤΣ. όταν εσύ για τις μετακινήσεις σου από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη τις πληρώνει ο Σύλλογος. Αθλήτρια-Φοιτήτρια που πηγαινοέρχονταν Τρίκαλα και μετά Θεσσαλονίκη ο μεγάλος πρόεδρος σου και ταυτόχρονα κουνιάδος σου δεν πλήρωνε τις μετακινήσεις της γιατί δεν υπήρχε απόφαση ΔΣ. Αλήθεια για τις δικές σου μετακινήσεις υπάρχει απόφαση ΔΣ γιατί δυστυχώς κάθε μετακίνηση σου κόστιζε και κοστίζει στην ομάδα 50,00 ευρώ.
    Για αυτό λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην ασχολεισαι με καραγκιόζηδες φίλε μου τα αυτονόητα πράτουν και θέλουν και μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.