Ταράζει τα μεταγραφικά νερά η Κοζάνη .. - Κάτοικος Κοζάνης και με τη Βούλα ο Δημήτρης Βουτσιώτης

Κάτοικος Κοζάνης  είναι και επίσημα ο Δημήτρης Βουτσιώτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κοζάνης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επέλεξε την Κοζάνη για  να συνεχίσει την καριέρα του.


Στην πραγματοποίηση μιας πολύ μεγάλης  μεταγραφής προχώρησαν  οι ερυθρόλευκοι  , με την απόκτηση του Δημήτρη Βουτσιώτη.
Ο 21χρόνος πρώην επιτελικός μέσος της Επισκοπής, του  Πανιωνίου και της Κ20 του Ολυμπιακού, βρέθηκε σήμερα στην πόλη μας και υπέγραψε στην ομάδα της Κοζάνης.

Η ανακοίνωση της Κοζάνης
«Η Κοζάνη  ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Βουτσιώτη. Ο Δημήτρης Βουτσιώτης είναι 21 χρονών κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό (έχει διατελέσει αρχηγός στην (20), έχει περάσει τόσο από τον Ιωνικό όσο και από τον Πανιώνιο. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην οικογένειά της κι ευελπιστεί σε μια αμφίδρομη καλή πορεία», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΙΩΤΗ
Ο Δημήτρης Βουτσιώτης έχει γεννηθεί στις 7 Μαρτίου 1994, έχει ύψος 1.71 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Ο Βουτσιώτης το προηγούμενο εξάμηνο έπαιζε στην Επισκοπή , ς πιο πριν  ήταν   στο ρόστερ του Πανιωνίου, έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ήταν ο αρχηγός της Κ20 των ερυθρολεύκων που έφτασαν μέχρι τους «8» του Champion’s League Νέων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο επιτελικό μέσο, ηλικίας 21 ετών, που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στο χώρο του κέντρου αλλά και στην επίθεση   των ερυθρολεύκων


Σχόλια