Συνάντηση προπονητών διαιτητών στη Βέροια

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/9/2015 μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου διαιτητών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων συνάντηση μεταξύ των διαιτητών, προπονητών και παραγόντων στα γραφεία του ΣΔΧΚΕΝΜ με σκοπό την ενημέρωση των συντελεστών του αθλήματος στο πλαίσιο των νέων οδηγιών - κανονισμών παιχνιδιού βάση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με στόχο να προστατεύεται ο αθλητής από σκληρά μαρκαρίσματα και το άθλημα να γίνει ακόμα πιο θεαματικό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρόεδρου της ένωσης κ. Ντοβα Διονύση, του πρόεδρου των διαιτητών κ. Τζαφεροπουλου Μιχάλη, των ομοσπονδιακών προπονητών Τζουβαρα 
Χρ., Χατζηπαρασιδη Αν., Δεληχρηστου Χρ. και πολλών άλλων. Η προσπάθεια του ΣΔΧΚΕΝΜ στέφτηκε με απολυτή επιτυχία. Ο πρόεδρος της ένωσης κ. Ντοβας χαιρέτισε την εκδήλωση που είχε σκοπό τη βελτίωση των συντελεστών που υπηρετούν το άθλημα.

Ο πρόεδρος των διαιτητών κ. Τζαφεροπουλος Μιχάλης δήλωσε ότι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε τέτοια συνάντηση και το θετικό κλίμα συνέβαλε στην ανταλλαγή ενδιαφερουσών απόψεων και τόνισε ότι υπάρχει θέληση να συνεχιστούν και στο μέλλον τέτοιες συναντήσεις.

Ο προπονητής κ. Δεληχρηστος τόνισε πως ήταν μια πολύ χρήσιμη η συνάντηση μεταξύ διαιτητών και προπονητών καθώς και ότι πρέπει να συνεχιστούν τέτοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον.

pliroforiodotis.gr

Σχόλια