Α’ ΕΠΣΚ: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Αστραπή Κλείτου 0-1 | φωτο - βίντεο

Δύσκολο  αλλά δίκαιο διπλό της Αστραπής Κλείτου

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες καλές φάσεις η ομάδα του Κλείτου δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Άρδασσα με σκορ  0-1 και να ρεφάρει έτσι την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ Κοίλων.


 Το παιχνίδι κρίθηκε  στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 12΄ με κεφάλια.
Από και πέρα  οι δυο ομάδες   δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο.

Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στο Κλείτος όταν σε γύρισμα του Καραφυλλίδη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
12΄ Μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου πήρε την κεφάλια μέσα από την περιοχή  ο Καραφυλλίδης  και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κλείτου.
19΄ Ωραίο σε εκτέλεση φάουλ του Σερέτη για την Άρδασσα  απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης.
30΄ Ευκαιρία για το Κλείτος όταν από πάσα του Καραφυλλίδη στον Παπαδόπουλο αυτός μπήκε ανενόχλητος  μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
44΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Άρδασσα σε σέντρα του HOHXA FESTIM, η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Τσακαλίδη, που έκανε εξ επαφής το ωραίο σουτ, αλλά εξίσου ωραία ήταν και η απόκρουση του τερματοφύλακα Αθανασιάδη.

Παραίτηση Στάθη Τσεμπερλίδη
 Ο κ Στάθης Τσεμπερλίδης υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα την παραίτηση του και προπονητής της ομάδας της Άρδασσας   ανέλαβε ο Γιώργος Μανώλας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  κ Καρατέρπος με επόπτες τους κ.κ Ιωαννίδης Ν και Μπέλτσου

Συνθέσεις:
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας( Μανώλας): Δημητριάδης Τ, Φολτόπουλος( 75΄ Ξανθόπουλος), HOXHA FESTIM, Σερέτης, Αρσενίδης, Δημητριάδης Γ, Τσακαλίδης( 60΄HOXHA ΝΙΚ),Μιχαηλίδης( 37΄ Σαββίδης), Ηλίάδης, Τσαγκαλίδης, Μούκας.

Αστραπή Κλείτου ( Παπαδόπουλος): Αθανασιάδης, Κουλουκίδης, Τοπαλίδης, Παπαδημητρίου, Πετρίδης( 52΄ Σπυρόπουλος), Γκούμας, Δήμτσιος( 89΄Αποστολίδης), Ελευθεριάδης( 80΄ Κυριακίδης), Παπαδόπουλος, Θαλαλαίος, Καραφυλλίδης.


Βασίλης Πουλασικίδης



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.