Β' ΕΠΣΚ: ΕΑΣ Ανθότοπος – Δόξα Μικροκάστρου 0-1 | βίντεο

Μεγάλο διπλό πέτυχε το Μικρόκαστρο μέσα στον Ανθότοπο. Η νίκη είναι μεγάλη γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, ο φετινός Ανθότοπος είναι η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και πιστεύουμε ότι ίσως είμαστε η μοναδική ομάδα που θα πάρει βαθμούς μέσα στον Ανθότοπο. 


Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη κατοχή αλλά χωρίς να μπορέσουν να κάνουν την κλασσική φάση επιχειρώντας να σκοράρουν με μακρινά σουτ και σέντρες.

 Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 16’, ο Θωμάς Μυλωνάς εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο και ο Βασίλης Γκαραγκούνης με δυνατή κεφαλιά κρέμασε τον Παπαδόπουλο. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όμως ήταν που έκανε σωτήρια επέμβαση στο 40’ όταν μπλόκαρε το πλασέ του Τζίλια. 

Στην επανάληψη οι παίχτες του Θωμά Παπαδόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη. Το ποσοστό κατοχής κυμάνθηκε σε επίπεδα Barcelona και το σφυροκόπημα στην εστία του Τσιούκρα ήταν ασταμάτητο. 

Δυνατή βροχή, ανορθόδοξο ποδόσφαιρο και “άγριο” θέαμα κράτησαν τους αρκετούς φιλάθλους σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όταν οι δυνάμεις μας άρχισαν να μας εγκαταλείπουν αυτά που κράτησαν το μηδέν ήταν η εμπειρία, το πάθος, οι αλλαγές (Σιούτης και Στέφανος Τσιούκρας) και οι επεμβάσεις του Νίκου Τσιούρκα, για τις οποίες ο νεαρός τερματοφύλακας δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προπονητή και μέντορα του Κώστα Χατζή.

Η διαιτησία των Σουλίδη Ε., Σύκου και Κουτζιακουντζίδη ήταν πολύ καλή σε ένα δύσκολο ματς.

ΕΑΣ Ανθότοπος (Παπαδόπουλος Θωμάς):  Παπαδόπουλος Χ, Πιλικίδης (Αλεξανδρίδης 32), Δούμας, Μπίχας, Μαρτιρόσοβ, Τριανταφυλλίδης, Kugja, Χαραλαμπίδης, Βρόικος Λ, Βρόικος Χ (Δεληγιαννίδης 88’), Τριανταφυλλίδης, Μαντζιάρης

Δόξα Μικροκάστρου (Χατζής Κ.):  Τσιούκρας Ν, Μυλωνάς Θ. Μυλωνας Π, Δάρδας, Παντελής Κ. Καλαϊτζής, (Τσιούκρας Στ 70') Γκάρας, Τριανταφύλλου , Ζάχος (Σιούτης 74'), Ζιώγος  Γκαραγκούνης Β (Γκέσος 88'), Τζίλιας.

Δόξα Μικροκάστρου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.