Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Κοζάνης –ΑΣ Βελβεντό 0-1 | βίντεο

Μεγάλη νίκη του Βελβεντού 
Σημάδευε τα δοκάρια η ΑΕΚ 

Οδυνηρή ήττα με 0-1 υπέστη η Α.Ε. Κοζάνης στο Στρατιωτικό Γήπεδο απέναντι στο Βελβεντό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα των κιτρινόμαυρων που ενώ ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα (3 νίκες και 1 ισοπαλία) έχουν ένα μήνα να πάρουν κάποιο βαθμό, υποχωρώντας σημαντικά στη βαθμολογία.

Η ΑΕΚ ήταν άτυχη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε δύο δοκάρια με τον Τοπαλίδη (35′ και 65′) και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έδειξε ότι δυσκολεύεται στο σκοράρισμα.


Το Βελβεντό πρόσεξε την άμυνα του και απείλησε μόνο από κάποια στημένα. Μετά το αργό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Βελβεντού άρχισε να ανακάμπτει και να μαζεύει βαθμούς.


Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 51′ όταν ο δραστήριος Τρίχας μπήκε από δεξιά, σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βαλάντης Αναστασίου από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Α.Ε. Κοζάνης (Δουλγερίδης):  Μακρής, Παναγιωτίδης, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Ποζίδης, Μπαλίτσας, Σαριόγλου, Σαμαράς (80′ Χατζάκης), Τσαρσιταλίδης (57′ Νάννος), Καραγεώργος, Τοπαλίδης (74′ Τζικανούλας).

ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Πιστόλας, Τσιάμης, Ι. Γκίκας, Μπαλάνης, Σαμαράς (46′ Ευαγγέλου), Τρίχας (74′ Τσαουσίδης), Μπέμπης, Παπαστέργιος, Αναστασίου (67′ Τσέλα), Ρωμνόζογλου.


Διαιτητής: Πανυτσίδης

Βοηθοί: Γάτσου, Κουντουράκης




Σχόλια