Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – Μακεδονικός Φούφα 0-2 | φωτο - βίντεο

Πέρασε κι από το στρατιωτικό  ο Φούφας
Πέρασε και το εμπόδιο του συνονόματού του Μακεδονικού Κοζάνης ο  Μακεδονικός Φούφας με σκορ 0-2  και συνεχίζει μόνος αήττητος  αφού πριν την αναμέτρηση και οι δύο ομάδες δεν είχαν ήττα.
Η καλύτερη άμυνα αλλά και η εμπειρία που διαθέτει η ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη  κέρδισε δίκαια την καλύτερη επίθεση αλλά κα τη νεανική ομάδα του Τάκη Καραθανάση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία και τον έλεγχο του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκειά του  . Βέβαια αν στο 5΄η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων γινόταν γκολ ίσως βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι.

Αλλά επειδή με τα αν και τα ίσως δε γράφεται ιστορία έτσι και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση  ο Φούφας εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά του και έφτασε δίκαια στο τρίποντο που τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γκολ και φάσεις
Στο 5΄ο Φωλίνας από πλάγια  αριστερά ωραία προσπάθεια θα αποφύγει τον Μπίντση, θα σπάσει στον Κοτταρίδη που σε κενή εστία θα πλασάρει άουτ.
Στο7΄ σουτ του Σιδηρόπουλου από κοντά, άουτ.
Στο 14΄σέντρα του Καραμπατζάκη κεφαλιά του Χάιτα λίγο έξω.
Στο 22΄σέντρα του Δούφα  κεφαλιά του Σολάκη 0-1.
Στο 33΄σ'εντρα Νικολάου κεφαλιά Φωλίνα μπλοκάρει ο Μπίντσης.
Στο 35΄κόρνερ Τοπάλη στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Χάιτα 0-2.
Στο 40 σουτ Δούφα , αποκρούει ο Πάντος.
Στο 49΄σουτ Σολάκη ωραία πετάγεται ο Πάντος και διώχνει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 51΄φάουλ από πλάγια του Ζαχαριάδη αποκρούει ο Μπίντσης.
Στο 68΄Χάιτας  πάσα στον Σολάκη αυτός αποφεύγει έναν αμυντικό αλλά το σουτ που θα πιάσει θα φύγει ψηλά.
Στο 75΄Χάιτας ωραία στο Δούφα τετ  α τετ  πλασάρει αποκρούει ο Πάντος.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος , Χαρισίου, Κιβρακίδης, Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος, Νικολάου (66΄Δαλαμάνος ), Ζαχαριάδης, Καλτσούνης (46΄Λέκκα), Κοτταρίδης (72΄Λάμπρου),Φωλίνας.

Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Μπίντσης, Κοπατσάρης, Καραμπατζάκης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος, Χάιτας, Φωτιάδης, Σολάκης, (73΄Γκόλης), Τοπάλης (63΄Χατζηρούμπης), Δούφας (84΄Ιωακειμίδης), Τζουβάρας.  


Διαιτητής:  Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Τζουβάρας








Σχόλια