Α' ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - ΠΑΟΚ Κοίλων 1-0 | φωτο - βίντεο

Νίκησε  και πέρασε μόνη  τρίτη  η Αναγέννηση 
Την νίκη και τους τρεις βαθμούς  πήρε δίκαια αλλά δύσκολα  η Αναγέννηση, απέναντι στο αξιόμαχο  συγκρότημα της ομάδας των ΠΑΟΚ Κοίλων με 1-0. 
Το παιχνίδι ήταν καλό ποιοτικά η Αναγέννηση καλύτερη  στην μεγαλύτερη διάρκεια ,είχε την υπεροχή αλλά    μετά το 35΄ο ρυθμός έπεσε. 


Η ομάδα τις Αναγέννησης μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο σκορ νωρίς, δημιούργησε ευκαιρίες με μοιραίο παίκτη τον Δαλκερανίδη που έχασε καλές ευκαιρίες και , ζήτησε πέναλτι, που δεν της δόθηκε.

Από την άλλη η ομάδα των ΠΑΟΚ Κοίλων, πάλεψε τον αγώνα έστω και για την ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να φύγει με το τιμητικό 1-0.
Να επισημάνουμε εδώ ότι η ομάδα των  Κοίλων ζήτησε  προς το τέλος ένα πέναλτι που δεν δόθηκε.

Φάσεις και γκολ 
3΄ Ευκαιρία για την Αναγέννηση σε σουτ του Δαλκερανίδη πέρασε άουτ.
6΄ Νέα ευκαιρία για την Αναγέννηση σε κεφαλιά του Τσόμπο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
8΄ Έχουμε το 1-0 σε μια φάση διαρκείας για την Αναγέννηση, 
Πρώτο σουτ ο Γκέκας, απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τα πόδια, η μπάλα έφυγε έξω από την περιοχή εκεί βρέθηκε ο Κουτσομήτρος, πέρασε δυο παίκτες έκανε νέο σουτ κόντραρε στους αμυντικούς, η μπάλα έφτασε στον Δαλκερανίδη που με νέο σουτ άνοιξε το σκορ.
11΄ Ευκαιρία για την Αναγέννηση σε σουτ του Δαλκερανίδη έδιωξε ο τερματοφύλακας.
18΄ Νέα ευκαιρία για την Αναγέννηση σε σουτ του Δαλκερανίδη εδίωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας
37΄ Η ευκαιρία των Κοίλων όταν σε απευθείας φάουλ του Ευθυμιάδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
54΄ Έχουμε την ωραία σέντρα του Σικαλόπουλου, μέσα στην περιοχή, εκεί βρέθηκε  ο Δαλκερανίδης που  δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ μόνος του.
65΄Η ομάδα της Αναγέννησης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιντού Χρήστου.
74΄ Ήταν η σειρά της ομάδας των Κοίλων να ζητήσει πέναλτι σε χέρι του Ίτσκου μετά από κεφαλιά του Τιούλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Κουτσώνας,με επόπτες τους κ.κ  Μπαλιάκας, Λαμπριανίδης.


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας ( Τσαγκαλίδης): Κυριακίδης, Κουτσομήτρος, Κοντογουλίδης, Τσόμπο, Ίτσκος, Τσιντός Χ, Γκέκας( 80΄Πακάλτσης), Ακριτίδης, Φωτίου(69΄Αποστολίδης), Σικαλόπουλος, Δαλκερανίδης( 83΄Τσιντός Π).


ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, Τζημόπουλος(60΄ Αροσβίλι), Γκαζέλης(46΄Κύρινας), Μυλωνάς, Τιούλης, Καραγιώργος, Αθανασιάδης, Κικίρης, Ευθυμιάδης, Ευαγγελόπουλος, Σαλονικίδης







Σχόλια

  1. Μοιραίος παίκτης ο μοναδικός σκόρερ του παιχνιδιού;Μάλλον μοιραίο είναι το σχολιο σας.(αλλωστε ο αντιπαλος είχε και τερματοφύλακα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i omada tis anagennisis kerdise ara dn uparxei moiraios podosfairisths!!!!diladh dn mporw na katalavw poios ta grafei auta an einai dunaton pou na eferne kai kana x ti tha grafate(o moiraios kai katastrofikos podosfairisths tis anagennisis pou to mono pou tou menei einai na paei na kleisti se mia kaluva) sovareutite ligo!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.