Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-1 | βίντεο


Πέταξε βαθμούς πάλι ο Μακεδονικός Σιάτιστας! 
Δύσκολη η συνέχεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα της Σιάτιστας, βρίσκεται στη 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Ο Μακεδονικός με αλλαγμένη την ενδεκάδα του λόγο τραυματισμών και απουσιών,  έπαιξε πολύ αμυντικά και πίσω από την μπάλα στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΠ Καραγιαννίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Δίχως την μεγάλη φάση από της δύο ομάδες στο πρώτο ημίχ. Η ΑΕΠ Καραγιαννίων είχε την υπεροχή του αγώνα και προηγήθηκε με 0-1 με υπέροχο γκολ φάουλ του Δ. Γκέτσιου στο 59".

Μετά από έξι λεπτά ο Μακεδονικός ισοφάρισε μετά από πλασέ του Τσιούκρα Χ. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζηνόβιος ισοφάρισε σε 1-1.
Για περίπου πέντε λεπτά ο Μακεδονικός πίεζε αλλά δεν ήρθε το γκολ, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι.
Στο 90" ο Δονούλης μετά από τρίπλα έχασε την μπάλα και έκανε φάουλ, ο διαιτητής του έδειξε απευθείας κόκκινη για το φάουλ που έκανε, όπως είπε ο παίχτης του Μακεδονικού τον χτύπησε μετά το χάσιμο της μπάλας με "σχαριά"
Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα της Σιάτιστας δέχεται κόκκινη κάρτα!
Γ.Γ. www.siatista.info
Φασεις και γκολ 
Φάουλ, Ταφαρλή μπλοκάρει ο Βίδρας
Δονούλης το διαγώνιο σουτ μπλοκάρει ο Βίδρας 
Δαϊνάς φάουλ κεφαλιά Ζηνόβιου άουτ 
Ωραίος συνδυασμός των παικτών της ΑΕΠ η μπάλα στον Πασχαλίδη σουτ, άουτ 
Στεργίου από καλή θέση αστοχεί 
Φάουλ Γκέτσιου μπλοκάρει ο Κοκκινίδης 
Σουτ Πασχαλίδη μπλοκάρει ο Κοκκινίδης
Κεΐσογλου σέντρα σουτ άουτ 
Γκέτσιος ωραίο φάουλ 0-1 
Κεφαλιά Ζηνόβιου   η μπάλα στον Τσιούκρα , πλασέ στα πόδια του Βίδρα και στο  κάθετο δοκάρι , στην επαναφορά ο Ζηνόβιος ισοφαρίζει σε 1-1
Σουτ Γκέτσιου λίγο έξω 
Ταφαρλής φάουλ, κλέβουν τη μπάλα οι της ΑΕΠ στην αντεπίθεση ο Σαββούδης δίνει στον Δουγαλή που  χάνει την ευκαιρία για το 1-2

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.