Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα - Αστραπή Κλείτου 1-1

Εντός έδρας «γκέλα» για Μακεδονικό με Αστραπή Κλείτου

Την πρώτη του εντός έδρας απώλεια βαθμών είχε ο Μακεδονικός Φούφα, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στη σκληροτράχηλη ομάδα του Κλείτου.


Ήταν η 2η συνεχόμενη ισοπαλία για τον Μακεδονικό και αυτό το πρώτο γκολ που δέχτηκε για φέτος απέναντι σε μια ομάδα που αν υποτιμηθεί θα κάνει πολλές ζημιές. Παρά την ισοπαλία όμως κράτησε την απόσταση των 3 βαθμών από Καραγιάννια  (1-1 στο ντέρμπι με τη Σιάτιστα) και Αναγέννηση που κέρδισε 1-0 τα Κοίλα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ της Αστραπής αλλά στη συνέχεια αν και ισοφάρισαν γρήγορα δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να πάρουν τη νίκη.
Στο 2ο ημίχρονο είχαν το πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.


Από την άλλη η Αστραπή Κλείτου στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ελεύθερα, δημιούργησε ευκαιρίες ενώ στην επανάληψη κοίταξε περισσότερο την άμυνα του και πήρε το παλικαρίσιο βαθμό.

Φάσεις-γκολ

Μόλις στο 6ο ο Κυριακίδης μπήκε από δεξιά, σέντραρε ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Κοπατσάρη και με προβολή έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μπίντση για το 0-1.

Στο 10ο σέντρα Κουλουκίδη ο Βοριαζίδης αν και ολομόναχος στη περιοχή έκανε πολύ άστοχη κεφαλιά.


Στο 13ο σέντρα Χατζηρούμπη ο Σιδηρόπουλος έστρωσε στο Σολάκη που πλάσαρε ο Αθανασιάδης απέκρουσε για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Κουλουκίδης. Στην επόμενη φάση όμως σέντρα ακριβείας του Χατζηρούμπη ο Σολάκης με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο 16ο ο Σολάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαδόπουλος στη προσπάθεια να διώξει παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ και στην επόμενη φάση ο Παπαδόπουλος έκανε μια πολύ επικίνδυνη σέντρα αλλά ο Μπίντσης με τη βοήθεια του δοκαριού απομάκρυνε σωτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και στο 22ο ο Χατζής έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Δήμτσιο αλλά ο Μπίντσης βγήκε έγκαιρα του έκλεισε το πεδίο και τον ανάγκασε να κάνει άστοχο πλασέ.

Στο 23ο ο Αθανασιάδης πρόλαβε το Σολάκη τη τελευταία στιγμή ενώ στην επόμενη φάση σουτ του Χατζή πέρασε άουτ.

Στο 26ο σέντρα του Σολάκη ελάχιστα έξω και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση.


Στο 32ο σέντρα Κοπατσάρη κεφαλιά Σολάκη έδιωξαν οι αμυντικοί και στο 41ο σέντρα Ιωακειμίδη σουτ Χατζηρούμπη ψηλά άουτ.


Στο 61ο ο Σολάκης έστρωσε στο Χάιτα αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο και εφτά λεπτά μετά φάουλ Μετικάνου κεφαλιά Τσαγκαλίδη μπλόκαρε ο Αθανασιάδης.
Στο 73ο ο Χάιτας ελίχθηκε πολύ όμορφα μπήκε στη περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο 77ο δυνατό σουτ του Βοριαζίδη πέρασε έξω και στο 92ο ο Μίμης βρήκε αφύλακτο τον Φωτιάδη μέσα στη περιοχή και από αριστερά αλλά αυτός έκανε ένα βιαστικό σουτ έξω.
Στο 94ο τέλος σέντρα Μετικάνου κεφαλιά Φωτιάδη από κοντά έξω.

Μακεδονικός Φούφα (Εμμανουηλίδης): Μπίντσης, Κοπατσάρης, Ιωακειμίδης (55ο Μίμης), Τσαγκαλίδης, Καραμπατζάκης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Χατζηρούμπης (80ο Τζουβάρας), Μετικάνος, Σολάκης, Χάιτας.

Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος):  Αθανασιάδης, Δήμτσιος (87ο Γκούμας), Παπαδημητρίου, Τοπαλίδης, Κυριακίδης, Λαζαρίδης, Χατζής, Καραφυλίδης (76ο Πετρίδης), Βοριαζίδης, Κουλουκίδης, Παπαδόπουλος (69ο Σπυριδόπουλος).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Παπαδόπουλος Χ.)


Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα
βίντεο: Νίκος Αμπατζίδης 



Σχόλια

  1. Καλά γιατί δεν αναφέρεστε για το πέναλτι που δεν έδωσε στον Σολακη. Χα χα χα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς και δεν έκανε παράπονα το γραφείο του φουγάρο για διετησια. ? ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΕ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη φορά πονάει πάντα.. Μετά συνηθίζεις! Χαιρετισμούς απο τον κλάδο της τέφρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι ειστε κουνελοτροφη φουφα γερα στην γ'εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως και δεν έπεσε η γριά για πέναλτι πάλι?Δε θα φυσούσε δυνατός άνεμος μάλλον παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.