Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός – Καμπανιακός 1-1 | φωτο - βίντεο

Σκόνταψε ο Εορδαϊκός … βράζουν στην Πτολεμαΐδα για τη διαιτησία

Βράζουν για τη διαιτησία του κ. Τσιάκου από τη Θεσπρωτία, στον Εορδαϊκό.
Ο κ. Τσιάκος όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Εορδαϊκού δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι, υπέρ της ομάδας τους και την ευκαιρία  να καθαρίσουν το ματς, εάν το πέναλτι ήταν εύστοχο. Ο Εορδαϊκός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο κι από τις δύο ομάδες.
Στο β’ ημίχρονο ο Εορδαϊκός, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες αλλά και δεν του δόθηκε το πέναλτι που προαναφέραμε για να καθαρίσει το ματς.
Ο Καμπανιακός στη συνέχεια,  με την  πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή του στα καρέ του Εορδαϊκού, κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 73’ με τον Χρήστου.
Από κει και πέρα το παιχνίδι, απέκτησε άγρια ομορφιά, αφού η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες.
Ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δυο ομάδες, για να πάρουν τη νίκη.
Δύο πολύτιμοι βαθμοί χάθηκαν για την ομάδα της Πτολεμαΐδας με τον κ. Τσιάκο, να βάζει κι αυτός το χεράκι του.

Φάσεις και γκολ
Στο 2’ σουτ του Κουλίδη, πέφτει ο Κηπουρός και διώχνει σε κόρνερ.
Στο  7’ ο Μαυροματίδης απ’ τα’ αριστερά θα επιχειρήσει συρτή σέντρα σουτ, ο Κηπουρός θα αποκρούσει το ριμπάουντ ο Αμπατζίδης που με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ 1-0.
Στο 11’ λάθος γύρισμα του Συμεωνίδη, ο Χρήστου μόνος μέσα στην περιοχή, αργεί δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς του Εορδαϊκού να διώξουν.
Στο 21’ ωραία πάσα του Αμπατζίδη στο Μπίκο, που πιάνει το δυνατό σουτ, άουτ.
Στο 46’ ο Πάλλας πάσα στο Χατζόπουλο, δυνατό σουτ, άουτ.
Στο 52’ ο Μαυροματίδης στον Αμπατζίδη, διαγώνιο σουτ, λίγο έξω.
Στο 53’ αντεπίθεση του Εορδαϊκού με τον Ιωαννίδη, που θα μπει στην περιοχή, θα ανατραπεί αλλά ο κ. Τσιάκος θα κλείσει τα μάτια και θα δείξει … παίζεται
Στο 55’   ο Ιωαννίδης, παράλληλη σέντρα, ο Αμπατζίδης θα αφήσει τη μπάλα έξυπνα κάτω από τα πόδια, θα ‘ρθει ο Μαυροματίδης από πίσω, δυνατό σουτ, αποκρούουν αμυντικοί με τα πόδια σε κόρνερ.
Στο 73’ μετά από κόντρες, η μπάλα  μέσα στην περιοχή,  ο Χρήστου θα πιάσει το γυριστό σουτ, θα αιφνιδιάσει τον Περπερίδη και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 75’ σέντρα του Πασχαλίδη, προβολή από κοντά του Μαυροματίδη, λίγο έξω.
Στο 77’ ο Χρήστου, στον Πασιαλή, αυτός μόνος μέσα στην περιοχή, θα σουτάρει, ο Περπερίδης θα αποκρούσει η μπάλα πάλι στον Πασιαλή, νέο σουτ, κόντρα και κόρνερ.
Στο 83΄και στο 86’ δυνατά σουτ από τον Συμεωνίδη το ένα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας το άλλο άουτ.
Στο 89’ βαθιά μπαλιά του Ρακαβίκα, στον Χρήστου, που θα σουτάρει λίγο έξω.
Στο 92’ απευθείας κόκκινη στον Ιωαννίδη.


Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Σαββίδης, Κουλίδης, Μπίκος (82’ Χαραλαμπίδης Μ.), Σερσέμης, Αμπατζίδης (72’ Χαραλαμπίδης Χ.), Ιωαννίδης, Μαυροματίδης.

Καμπανιακός (Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Σαρίδης, Δορμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (67’ Πασιαλής), Ταχματζίδης, Πάλλας, Σαπανίδης (64’ Κουντουράς), Χρήστου.

Διαιτητής: Τσιάκος (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Φαλτάκας (Γρεβενών), Παπαλαζάρου (Ηπείρου)




Σχόλια

  1. πιο καραμπινατο πεναλτυ δεν υπαρχει και δεν το δωσε.ξηλωμα ολοι οι διαιτητες και πιο αυστηρα κριτηρια σε κανουριους διαιτητες που θα ασχοληθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.