Γ’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Αργίλου – Αίας Μικροβάλτου 1-1 | φωτο - βίντεο


Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 1-1 η Αναγέννηση Αργίλου και ο Αίας Μικροβάλτου, το απόγευμα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2015 στο γήπεδο του Αργίλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.


Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι σε σουτ-φάουλ του Παντερμανλή στο 11’ που αποκρούστηκε πρώτα από τον τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει με γκολ την υπεροχή της, πηγαίνοντας μάλιστα και με το εις βάρος της σκορ 1-0 στα αποδυτήρια, αφού από το 22’ ο Κώστας Σιαμπανόπουλος είχε πετύχει ένα φανταστικό γκολ με σουτ-κεραυνό από 30-35 μέτρα, στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι όροι, αφού η ομάδα του Αργίλου παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη, ήταν κάπως καλύτερη της ομάδας του Μικροβάλτου και φαινόταν ότι αυτή ήταν πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να χάνεται στο 90’ από τον Παλημάρκο, όταν ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε χλιαρά, δίνοντας την ευκαιρία στον Γκούμα να μπλοκάρει τη μπάλα. 

Η «δικαιοσύνη» αποκαταστάθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (94’), όταν μετά από χτύπημα κόρνερ με κοντινή πάσα και σέντρα από αριστερά του Θεοχάρη, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα, που του ξέφυγε προς τα πίσω, όπου ο επερχόμενος Στέφανος Μελιανός με κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το αποτέλεσμα με βάση τη συνολική απόδοση των ομάδων κρίνεται δίκαιο, με τους γηπεδούχους να νιώθουν πικρή τη γεύση της ισοπαλίας, λόγω του χρονικού σημείου και του τρόπου που δέχτηκαν την ισοφάριση.

Πολύ καλή η διαιτησία των Κουτσώνα – Τσέπουρα – Σακελλαρίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αναγέννηση Αργίλου (Αδαμόπουλος Κ.): Παπαγεωργίου Αλ., Τσαβδαρίδης Φωτ. (82’ Αγραφιώτης Δ.), Στυλίδης Στ. (46’ Καγιόγλου Λαζ.), Γρηγοριάδης Σάβ., Τανίδης Χρ., Παλημάρκος Γ., Πεϊμανίδης Βασ. (72’ Κεχαΐδης Αν.), Μπαλτζής Αν., Γκόγκος Ι., Σιαμπανόπουλος Κων., Λαβασσάς Ι.

Αίας Μικροβάλτου (Σταθόπουλος Αθ.): Γαϊτανάς Α. (70΄Γκούμας Κων.), Χαρισόπουλος Φιλ. (41’ Κουτσιούκης Κ.), Παλιανόπουλος Νικ., Θεοχάρης Απ., Θεοδουλίδης Κων., Τσουλουκίδης Δαμ., Χατζόπουλος Βασ., Μελιανός Στ., Δαϊλιάνης Ευθ. (54’ Αλεξόπουλος Αχ.), Παντερμανλής Χρ., Μπελίτσης Γ.


Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr





Σχόλια