Α’ ΕΠΣΚ Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-1|βίντεο

το γκολ του Γκέσιου 

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στη Σιάτιστα, αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται μάλλον δίκαιο, με τη διαφορά ότι η ΑΕ Ποντίων έχασε την ευκαιρία της συνάντησης στο φινάλε. Στο 59΄ ο Δημήτρης Γκέτσιος με αριστουργηματικό φάουλ από τα 30 μέτρα, πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και στο «παραθυράκι» (0-1).

 Στο 65΄ ο Ζηνόβιος έξυπνα με κεφαλιά έδωσε στον Τσιούρκα, που σούταρε, απέκρουσε ο Βίδρας, το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νίκος Ζηνόβιος ισοφάρισε. Στο 91΄ ο Τραπεζανλίδης «έκλεψε» από τον Αθανασιάδη, έδωσε στον Σαββούδη, εκείνος ωραία στον Δουγαλή, που μόνος στην περιοχή ολιγώρησε και απέκρουσε ο Κοκκινίδης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γρεβενιώτη Θάνου (Γεωργιάδης, Στεφούλης), στο 89΄ απευθείας κόκκινης τον Δονούλη για αντιαθλητικό παιχνίδι. 

Μακεδονικός Σιάτιστας (Κάλφας): Κοκκινίδης, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Δονούλης, ΖΗΝΟΒΙΟΣ, Κ. Στεργίου, Θ. Στεργίου, Μπούρτζος, Θεοδωρίδης, Δαϊνάς (46΄ Τσιούκρας), Αθανασιάδης, Ταφαρλής.


ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Βίδρας, ΤΣΙΛΗΣ, Ντούκα, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης (83΄ Λιάμης), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Γκέτσιος, Πασχαλίδης, Αποστολίδης (65΄ Τραπεζανλίδης), ΣΑΒΒΟΥΔΗΣ, Κεϊσογλου (85΄ Δουγαλής). 


στιγμιότυπα του αγώνα 

Σχόλια