Α’ ΕΠΣΚ: Αστραπή Κλείτου – ΠΑΟΚ Κοίλων 1-2

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, μάλιστα με διπλό στο γήπεδο Αργίλου. Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Αστραπή, που μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλό της και το πλήρωσε.

 Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γ. Ευθυμιάδης με φάουλ πέτυχε το 0-1, στο 11΄ ο Ελευθεριάδης τροφοδότησε τον Παπαδημητρίου στα πλάγια κι εκείνος με μονοκόμματο σουτ, ισοφάρισε. Στο 30΄ καλό φάουλ του Κουλουκίδη έπεσε κι απέκρουσε στη γωνία του ο Σταυρίδης, στο 45΄ βολέ του Σταυρίδη, ασυνεννοησία των αμυντικών, ο Ευθυμιάδης ανατράπηκε από τον Αθανασιάδη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Καραγιώργος.

 Καλή η διαιτησία του Μπαϊραμίδη (Μπέλτσου, Εμμανουήλ). Από τους γηπεδούχους κανείς δεν ξεπέρασε τη μετριότητα.

Αστραπή Κλείτου (Παπαδόπουλος): Ν. Αθανασιάδης, Κουλουκίδης, Παπαδημητρίου, Κυριακίδης, Πετρίδης, Ρηγάκης (36΄ λ.τ. Βοριαζίδης), Ελευθεριάδης, Τοπαλίδης, Θαλαλαίος, Παπαδόπουλος (82΄ Ν. Ευθυμιάδης), Αποστολίδης (60΄ Καραφυλλίδης).


ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, Ματσαρίδης (67΄ ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ), Γκαζέλης, Μυλωνάς, Τιούλης, Καραγιώργος, ΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Κικίρης, Ι. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, Παπαϊωάννου (73΄ Αροσβίλι), Τσιμόπουλος (58΄ Σαλονικίδης). 

Σχόλια