Β' ΕΠΣΚ: ΑΕ Περδίκκα - Βέρμιο Καρυοχωρίου 1-4 | βίντεο


βίντεο: Νίκος Αμπατζίδης 

Σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΥΓΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΡ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ.ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Νο9 ΤΟΥ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΣΗΜΑΙΑΚΙ ΠΕΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΠΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΕΠΟΠΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πανηγυρισμος δεν εχει να κανει με την αντιπαλη ομαδα.......ο παιχτης πανηγυριζει το γκολ για την ομαδα του και τον εαυτο του...το οτι ειναι καρτα ειναι το μονο σιγουρο...αλλα ο καθε παιχτης εχει δικαιωμα να πανηγυριζει το γκολ που πετυχαινει με τον τροπο που αυτος θελει δεν ειπε ουτε κατι ασχημο ουτε εκανε καποια χειρονομια.....οι ανθρωποι του περδικα το καταλαβαν αυτο και μετα το τελος του αγωνα,......οπου μιλησαν με τον παιχτη που εχει παιξει σε αρκετες ομαδες στα τοπικα πρωταθληματα κοζανης και οχι μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ομαδα του Περδικκα που το κανατε θεμα ... θαρεις και για αυτον τον λογο ειστε εκει που ειστε .. και αυτος ο λογος θα σας ρηξει Γ' .... Μπραβο στο Καρυοχωρι καλη συνεχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΗΘΟΣ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.