Β’ ΕΠΣΚ: ΑΟ Κρόκου – Δόξα Ροδιανής 2-0

Με σοβαρές ελλείψεις και ένα λάθος που ανάγκασε τον Πέτρο Μιχαλόπουλο να πάρει τη θέση του γκολκίπερ, η Δόξα Ροδιανής δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο γήπεδο του Κρόκου, αφού έχασε με 2-0.

Η τοπική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 10ο΄ λεπτό είχε την τύχη να προηγηθεί, με ένα γκολ αλλά Μίλερ!!!, που δεν το πίστευε ούτε
ο σκόρερ!!!
Από κει και πέρα οι  Ροδιανιώτες αντέδρασαν και πήραν τα ηνία του αγώνα, να χάνουν ευκαιρίες, να έχουν ένα δοκάρι αλλά και να μην μπορούν να πετύχουν το γκολ.
Αντίθετα με τη ροη του αγώνα, θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι στο 40'ο λεπτό και θα κάνουν το 2-0.
Στην επανάληψη και με την είσοδο του Χλιαρά, η πίεση της Ροδιανής αυξήθηκε για να πετύχει κάποιο τέρμα , όμως η αστοχία και η ατυχία των παικτών ήταν απίστευτη, χάνοντας φανταστικές ευκαιρίες για να μπουν ξανά στο  ματς, κυρίως με τους  Ευαγγελόπουλο, Γκλούμπο, Αντωνίου και Χλιαρά!!!

Δόξα Ροδιανής 
Το τελικό 2-0 βρήκε τους φιλοξενούμενους απογοητευμένους που με τέτοια καλή παρουσία, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από τον αγώνα!!!

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο ημίωρο διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών!!!


Σχόλια