Β’ ΕΠΣΚ: Ηρακλής Κρυόβρυσης – ΑΣ Ποντοκώμης 2-0 | φωτο - βίντεο

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο η Κρυόβρυση

Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε τον αγώνα  ο Ηρακλής Κρυόβρυσης  στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ποντοκώμης με 2-0. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με καλές φάσεις. Η ομάδα της Κρυόβρυσης  θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα  γκολ αλλά είχε μοιραίο παίχτη τον Αργυρόπουλου, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες.  Η ομάδα της Ποντοκώμης  κατέβηκε με 12 παίκτες και πάλεψε τον αγώνα.


Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση έχουμε για την Κρυόβρυση στο 10’  όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίσκου έξω  από την περιοχή, πετάχτηκε ο τερματοφύλακας Αντωνιάδης στην γωνία του και απέκρουσε σε κόρνερ.

14΄ η ομάδα της Κρυόβρυσης  ανοίγει το σκορ με τον Παντζούρη, μετά από έξυπνη πάσα που δέχτηκε από τον Ποζίδη μέσα  στην περιοχή, και ενώ απέκρουσε προς στιγμήν ο τερματοφύλακας.

30΄ Ευκαιρία για την Κρυόβρυση με τον Αργυρόπουλο που μόνος του μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

38΄Λιγο έλειψε να ισοφαρίσει η Ποντοκώμη όταν σε σέντρα μέσα στην περιοχή βρέθηκε αμαρκάριστος ο Ακριτίδης, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα της Κρυόβρυσης έχασε ευκαιρία σε σέντρα σουτ Αργυρόπουλου η μπάλα μετά από κόντρεςέφτασε  στον Ψαρρά, που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 44΄η ομάδα της Κρυόβρυσης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Αργυρόπουλου από τον Τσαρσιταλίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε  ο Σίσκος που ευστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα.

53΄Μεγαλη ευκαιρία για την Κρυόβρυση με τον Αργυρόπουλο που έκλεψε την μπάλα από την εναλλαγή  του τερματοφύλακα με τον αμυντικό, μπήκε μέσα στην περιοχή, και ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει  έβαλε το πόδι του ο τερματοφύλακας και απέκρουσε την μπάλα.

58΄ Ευκαιρία για την Ποντοκώμη σε ωραίο συρτό σουτ του Δημητρίου, εξίσου εντυπωσιακή και η απόκρουση του τερματοφύλακα Αντωνιάδη σε κόρνερ.

66΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ποντοκώμη, με τον Αγγελίδη, όταν μπήκε μόνος του, και απέναντι από τον τερματοφύλακα έκανε το σουτ αλλά κατέληξε άουτ.

79΄ Ευκαιρία για την Κρυόβρυση με τον Αργυρόπουλο που  μετά από πασά του Σουγιουλτζή, έκανε το σουτ  αλλά κατέληξε άουτ.

88΄Μεγαλη απόκρουση του τερματοφύλακα Αντωνιάδη της Ποντοκώμης, σε δυνατό σουτ του Μπαμπίνη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.κ Ιωαννίδης με επόπτες της κ.κ Φραντζοπούλου και Τσιγγένη Μ.

Συνθέσεις:
Ηρακλής Κρυόβρυσης (Θεοδωρίδης): Αντωνιαδης, Σουγιουλτζής, Σίσκος(65΄Παπαδόπουλος), Ποζίδης(55΄Λαζαρίδης), Βλάχος, Χριστοφορίδης, Ματσιγγάρης, Αργυρόπουλος, Παντζούρης(69΄ Μπαμπίνης), Ψαρράς, Βουλομένος.


Α.Σ Ποντοκώμης ( Καραγεωργίου): Αντωνιάδης, Τσαλκιτζίδης, Αγγελίδης, Δημητρίου, Τσαρσιταλίδης, Μαυροματίδης, Ακριτίδης, Παπάζογλου, Αγιάντζης(55΄ Βαρταλάμης), Σιμητός, Σακελαρίδης.


ρεπορτάζ - Βασίλης Πουλασικίδης 






Σχόλια