Α' ΕΠΣΚ: Ακαδημία Βοΐου - ΑΣ Βελβεντό 2-1

Πολύ σημαντική νίκη για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη Νεάπολη η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΪΟΥ πήρε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη αν και αγωνιζόμενη με δέκα παίχτες από το 35΄ λεπτό απέναντι στην πάρα πολύ καλή ομάδα του Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. 



Το φιλμ του αγώνα  
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
Στο 3΄ εξαιρετική σέντρα του Τολιόπουλου από δεξιά μέσα στην περιοχή του Βελβεντού αλλά ο Ελευθεριάδης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα λίγο άουτ. 
Στο 17΄ φάουλ για την Α.Π.Β. από αριστερά με τον Παπανώτα η μπάλα μέσα στην περιοχή περνάει από όλους και ο Φασούλας από κοντά με προβολή κάνει το 1-0. 
Στο 20΄ανατροπή του Τσιαρσίωτη μέσα στην περιοχή από τον Γκίκα και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Παπανώτας αλλά αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Βελβεντού Πατουλίδης.
Στο 21΄ στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Παπανώτα για την Α.Π.Β. ο Λαδάς πιάνει την κεφαλιά εξ επαφής αλλά η μπάλα πάει λίγο άουτ. 
Στο 23΄ ωραίο δυνατό σουτ για το Βελβεντό από τον Ευαγγέλου διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
Στο 35΄ δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Τσιαρσίωτη και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ μένη με 10 παίχτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. 
Στο 37΄ ωραίο σουτ του Στεργιόπουλου διώχνει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Βελβεντού Πατουλίδης σε κόρνερ.
Στο 39΄ φοβερό φάουλ του Παπανώτα από αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά ο Γεωργάκας κάνει το 2-0 για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ. 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 49΄σουτ του Γεωργάκα έξω από την περιοχή μπλοκάρει ωραία ο Πατουλίδης. 
Στο 51΄ πάρα πολύ δυνατό σουτ του Ευαγγέλου για το Βελβεντό διώχνει με τι γροθιές ο τερματοφύλακας της Α.Π.Β. Αποστολίδης. 
Στο 75΄ ανατροπή του Τρίχα από τον Στεργιόπουλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι για το Βελβεντό. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ρωμνόζογλου και κάνει το 2-1. 
Στο 94΄ μοναδική ευκαιρία για το Βελβεντό να κλέψει τον βαθμό αλλά πάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντική της Α.Π.Β. με τον Αλεξίου και έτσι η ομάδα της Α.Π.Β. παίρνει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Διαιτητές : Ζούγρας , Κουτζιακουτζίδης , Ηλιάδης.

Α.Π.Β. (Αναστασιάδης) , ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ , Τουλιόπουλος(87΄ Ρόβας) , Στεργιόπουλος , ΛΑΔΑΣ , Αλεξίου , ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ , ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ(λ.τ. 62΄Μαυρίδης) , PATURRI , Ελευθεριάδης(70΄Μπορόζης) , Τσιαρσιώτης , ΦΑΣΟΥΛΑΣ

Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Βοριαζίδης) Πατουλίδης , Πιστόλας(55΄Τρίχας) , Τσιάμης(67΄Διβηκέλης) , Γκίκας , ΜΠΑΛΑΝΗΣ , Σαμαράς , ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ , ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ , Αναστασίου(46΄ Ρωμνόζογλου) , ΜΠΕΜΠΗΣ , Παπαστέργιος.

Σχόλια