Α’ ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων –Μακεδονικός Κοζάνης 2-2 | φωτο - βίντεο

Έσπασαν καρδιές στα Σέρβια ..Έγινε της κόκκινης

Γκολ, φάσεις, 5 κόκκινες ,πάθος, δύναμη, πείσμα, γκρίνια, διαμαρτυρίες κι από τις δύο πλευρές για την διαιτησία αλλά και ένταση εντός και εκτός γηπέδου στο παιχνίδι του Τιτάν Σερβίων με τον Μακεδονικό Κοζάνης 2-2.
Όταν σε ένα παιχνίδι δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές αλλά την παράσταση κλέβει και ο διαιτητής τότε είναι αναμενόμενο  να υπάρχουν παρατράγουδα και ένταση.
 Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μπαϊραμίδης δεν διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι κι από ένα σημείο και μετά "χάθηκε η μπάλα ".

Να ξεκινήσουμε από τα παράπονα των ομάδων που δεν είναι και λίγα. 
Οι άνθρωποι του Τιτάνα  διαμαρτύρονται στον κ. Μπαϊραμίδη για τις τρεις κόκκινες κάρτες και πως με ευκολία έβγαζε τις κάρτες στους ποδοσφαιριστές τους ενώ δεν έκανε το ίδιο στους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού.

Να πούμε πως από τον Τιτάν αποβλήθηκε ο Κουτζιακουντζίδης με απ ευθείας κόκκινη στο 17΄ ( στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως είπε στο διαιτητή …  είσαι Χαϊβάνι)
Ο Λάμπρος στο 67΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Βητόπουλος στο 94΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Ο Μακεδονικός από την άλλη διαμαρτύρεται για το δεύτερο γκολ του Τιτάνα και για το  ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε πρώτα το χέρι , για πέναλτι επάνω στον Ζαχαριάδη  , και για τις δύο κόκκινες κάρτες που δέχτηκε.
 
Για τον Μακεδονικό αποβλήθηκε ο Παρτάλης στο 94΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα , και ο Ματούλας στο 96΄με δεύτερη κίτρινη.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Μακεδονικού στην περίπτωση του Ματούλα που έφευγε στην αντεπίθεση δέχτηκε σκληρό τάκλιν από τον αμυντικό του Τιτάν που ήδη είχε κίτρινη κι αντί ο κ. Μπαϊραμίδης να δείξει δεύτερη κάρτα στον Δουβαρτζίδη , έδειξε προς έκπληξη όλων στον Ματούλα για θέατρο!!!

Είναι κακό,  δήλωσε ο κ Καραθανάσης,  στο βωμό της νίκης να θυσιάζονται τα πάντα .. 
Είδαμε μέχρι και τρεις μπάλες την ίδια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο να εκτοξεύονται από παντού με μοναδικό σκοπό τη διακοπή του παιχνιδιού αλλά και τεχνητή ένταση για να κερδηθούν σφυρίγματα.
  Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι και με χαμένη την αυτοσυγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μου μ’ αυτά που συνέβαιναν  πάλι καλά που φύγαμε με τον πόντο.
Ο Μακεδονικός δεν θέλει την εύνοια του διαιτητή για να κερδίσει, θέλει όλα τα παιχνίδια να παίζονται στα ίσα, κι αν βρεθεί καλύτερη ομάδα από αυτόν ας κερδίσει. Το θετικό στο παιχνίδι αυτό παρά την ένταση,  ήταν πως φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές, έδωσαν τα χέρια.   

Ο κ. Παναγιωτούλας πρόεδρος του Τιτάν ήταν απογοητευμένος κι αυτός με τη σειρά του για το πώς αντιμετωπίζεται η ομάδα του από τους διαιτητές.
«Για  άλλο ένα παιχνίδι  αδικηθήκαμε κατάφωρα, είναι κρίμα για την ιστορική  ομάδα του Τιτάνα, σκέφτομαι να παραδώσω τα δελτία και να φύγω»  είπε σε δηλώσεις του.

Μέσα σε όλα αυτά έγινε και παιχνίδι ...
Ο Τιτάν ορκισμένος παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο  με υπερβολικό ζήλο και παίκτες που  έδωσαν ψυχή προηγήθηκαν δύο φορές αν και έπαιζαν με ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές λιγότερους για να ισοφαριστούν ισάριθμες φορές. Μάλιστα δέχθηκαν το 2-2 στις καθυστερήσεις.  
Ο Μακεδονικός που κράτησε για όγδοο παιχνίδι το αήττητο (αποτελεί ρεκόρ) ήταν καλύτερος στην αρχή του παιχνιδιού και μέχρι το 20΄είχε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ να ανοίξει το σκορ .
Στη συνέχεια όμως έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και βρέθηκε δύο φορές πίσω για να βρει όμως το ψυχικό σθένος στο τέλος και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις και γκολ
Στο 2΄σουτ Ματούλα  ωραία σε κόρνερ ο Βήττας
Στο 5' σουτ Αργυρόπουλου, μπλοκάρει ο Βήττας  
Στο 7΄φάουλ Ματούλα μέσα στην περιοχή μόνος ο Ζαχαριάδης χάνει το κοντρόλ και η μπάλα περνάει έξω
Στο 41΄σουτ του Καψαλιάρη λίγο έξω
Στο 43΄σύγχυση στην περιοχή του Μακεδονικού , η μπάλα στρώνεται στον Κοντοδήμο που με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ
Στο 60΄σέντρα Καλτσούνη μέσα στην περιοχή , κεφαλιά του Παρτάλη 1-1
Στο 61 σουτ Κοντοδήμου μπλοκάρει ο Πάντος
Στο  63΄ Πάντος διώχνει, η μπάλα στον Κοντοδήμο , πλασέ άουτ
Στο 64΄φάουλ Ματούλα στη συμβολή των δοκών
Στο 67΄σουτ Παρτάλη μπλοκάρει ο Βήττας
Στο 70΄σουτ Ζαχαριάδη σε κόρνερ ο Βήττας
Στο 72΄σουτ Λέκκα άουτ
Στο 75΄φάουλ του Κοντοδήμου στο δοκάρι και στην επαναφορά με ανάποδο ψαλιδάκι ο Τσικόπουλος δίνει προβάδισμα στην ομάδα του 2-1
Στο 89΄κόρνερ Ματούλα κεφαλιά Λέκκα άουτ
Στο  94’  φάουλ για τον Μακεδονικό (το οποίο θα εκτελεστεί μετά από τρία λεπτά λόγω δύο κόκκινων καρτών που έδειξε ο κ Μπαϊραμίδης)  ο Ζαχαριάδης πάσα στον Φωλίνα που θα σπάσει πάλι πίσω,  ο Ζαχαριάδης θα πιάσει δυνατό ξερό σουτ η μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2



Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Βήττας , Κακαφίκας, Λάμπρος Χαρίσιος, Βητόπουλος, Δουβαρζίδης, Καψαλιάρης(72΄ Σαλτσίδης), Αλλά (89΄Γκουτζιομήτρος), Κοντοδήμος (91΄Πατσικόπουλος) Κουτζιακουτζίδης, Τσικόπουλος


Μακεδονικός Κοζάνης  (Καραθανάσης): Πάντος, Χαρισίου (54΄Καλτσούνης), Παπαδημητρίου (72΄Λάμπρου), Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης , Ζαχαριάδης, Ματούλας , Παρτάλης  Κοτταρίδης(67΄Λέκκα), Φωλίνας

Διαιτητής: Μπαϊραμίδης
Βοηθοί: Ιωαννίδης Β, Μπισούκης

        
       





Σχόλια

  1. Παπαδημητρίου Ραφαήλ25 Οκτωβρίου 2015 στις 11:13 π.μ.

    Δυστυχώς ο κ. Μπαϊραμίδης έχασε τον έλεγχο του ματς νωρίς και την αίσθηση του χρόνου.
    ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε 8 λεπτα video εγιναν πανω απο 3 λεπτα καθυστερησεις.Μια εμπαινε μεσα ο Παρασκευας μια ο παραγοντας της ομαδας,μονο ο παπας του χωριου δεν μπηκε.Επισης οι μπαλες επεφταν βροχη οπως και τα μπουκαλια.Αν εκει στα Σερβια νομιζεται οτι ετσι σφυριζει ο διαιτητης ληξη και σας κανει μαγκες ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι.Οχι 6 αλλα 16 λεπτα επρεπε να κρατησει.Αλλα τετοιο χαιβανι που ειναι (ετσι δεν τον ειπε ο Κουτζακουτζιδης?) δεν εβγαλε αλλη μια κοκκινη στο Δουβαρτζιδη στο 2:30 του video που παει να κλωτσησει αντιπαλο εσκεμμενα να τελειωνετε νωριτερα.Αν δεν αποκτησετε παιδεια μην ζητατε σεβασμο.Βρειτε τα πρωτα μεταξυ σας και μετα ασχοληθειτε με τους αλλους.

      Διαγραφή
  2. πάντα αντικειμενικοί στο ματιές στα σπορ το γκολ του μακεδονικού μπαίνει στο 100 το ματς λήγει στο 102 και εσείς γράφεται οτι μπαίνει στο 96.ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη και μηδενίζει το χρονόμετρο τυχαίο δεν νομίζω.οσον αφορά τις μπάλες στο αγωνιστικό χώρο,γιατί δεν δείχνεται την φάση που ο τερματοφύλακας του μακεδονικού πετάει στην κερκίδα την μπάλα που του έστειλαν.αυτό στην ποδοσφαιρική διάλεκτο ειναι <<<<ανοίγω διάλογο με την κερκίδα και θεωρείται παράβαση και τιμωρείται με κάρτα αυτό το ξέρατε;στην φάση που ο τερματοφύλακας του μακεδονικού πιάνει την μπάλα με τα χέρια έξω απο την περιοχή,πείτε μου ειναι κάρτα η όχι;αν θέλετε να είστε αντικειμενικοί να τα γράφεται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε φίλε καλα τα γράφεις γιατί προφανώς είσαι φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδος,αυτά έχουν γίνει και σε άλλες ομάδες που παίξανε με το Μακεδονικό και πάθανε τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μην πετούσατε μπουκάλια και μπάλες στον αγωνιστικό χώρο ... ας μην μπαινώβγαιναν παράγοντες αν μέτρησα σωστά ... πέντε το σύνολο + του προπονητή σας συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο ... ας μην έπεφταν οι παίκτες σας δίχως λόγο, ας μην έλυνε τα κορδόνια του ο τερματοφύλακας σας για να χρειαστεί έπειτα να βγάλει τα γάντια του για να τα δέσει .... κλπ κλπ ... για να τελείωνε το παιχνίδι στην ώρα του .. φαίνεται πως κάποιοι διαιτητές τιμούν την σφυρίχτρα τους και δεν τρομοκρατούνται από απειλές του τύπου " αν δεν κερδίσουμε δεν θα φύγεις από δω ... θα πεθάνεις"
    Ποδοσφαιρικά είστε βαριά άρρωστοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας αποχαιρέτησε μια χαρά ο προπονητής σας
    σας αποδεκατισε και σας αφησε και στα κρυα του λουτρου χαχαχαχ τωρα ποιον θα πάρετε πίσω τον παλιο ή τον παλιοτερο ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ εσείς έχετε ποδοσφαιρική λογική στο τέλος θα μας ότι είστε αδικημένοι απο τον αγώνα άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βάση των ευκαιριών είμαστε αδικημένοι, εαν παιζόταν παιχνιδι δεν χαναμε αλλα επειδη το γνωριζατε πολυ καλα πως δεν ειχατε καμια ελπιδα, για αυτο φτιαξατε αυτη την "ωραια" ατμοσφαιρα με πρωτεργατη τον "πρωην" προπονητη σας μπας και τσιμπησετε κατι οπως και τσιμπησατε καλή συνεχεια θα τη χριεαστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νοοτροπία χωριου αυτά π κάνατε με τις μπάλες κ τις καθυστερήσεις είστε για κλάματα αλλά η μπάλα τιμωρεί.του χρόνου β'τοπικο εσείς κ κάτι άλλες ομαδούλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα θα είμαι μεγαλύτερη ομάδα από σένα και Γ τοπικό να πέσω...γατάκι..

      Διαγραφή
  9. Φοβερός είσαι ρε φίλε πως το σκέφτηκες αυτό;.σου θυμίζω πως κάθε φορά που αποβάλλονταν παίχτης μας βάζαμε και γκολ αυτη ειναι η ομαδάρα σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την επόμενη φορα βάλτε το σκορ 0-3 να ξεκινάει το ματς, προσπαθήσατε πρώτα να εξορκίσετε φαντάσματα και το κόμπλεξ κατωτεροτητας που σας διατρέχει μετά πιάστε στο στόμα σας την λέξη ΤΙΤΑΝ και ΣΕΡΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανονισε μακεδονικε να βγαλεισ τα ματια σ το Σάββατο που μας ερχεται εδω δε μπορεισ να κερδίσεις τα σερβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσυ μπαγλαμα που αναφερεις τον προπονητη του τιταν πισω απο ενα κομπιουτερ ολοι μαγκες ειναι κ οταν εχεις μαθει να σε σφυριζουν μετα σου φαινεται παραξενο γτ δν ξερετε να χανεται απλα καρουμπαλο μια φορα πηγες δ εθνικη κ μαζεψες γκολ με το τσουβαλι με 10 κ σας επαιζε μπαλα οσο για το χωριο ειστε το μεγαλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκει που ανηκετε του χρονου Β΄τοπικο ..καλο ταξιδι

      Διαγραφή
  13. Κριμα ρε Τιταν πως σε καταντησαν ετσι.. Ησουν περηφανος κι επαιζες με αξιοπρεπεια στην Δ΄Εθνική . Δε μας σημφερει ρε σεις να κατηγορουμε τον αντιπαλο οτι ειναι ασχετος ενω εμεις μ αυτον τον ασχετο πετουσαμε μπαλες μεσα για να καθυστερησουμε το παιχνιδι . Εγω σαν Σερβιωτης δεν ενιωσα περηφανος μ αυτα που ειδα . Μπραβο στους ποδοσφαιριστες μας που επαιξαν με παθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Πεναλτι δε δινει στον Μακεδονικο , Το γκολ το δευτερο ο Τσικόπουλος κατεβαζει τη μπάλα με το χερι αυτα δε τα ειδατε ε? σας αδικηασαν κιο λας χαχαχαχαχαχαχαχα το αλοομε τον Τοτο το ξερετε . Οι φιλαθλοι (??)ήταν η ασχημια .. Μπραβο στους ποδοσφαιριστες των Σερβιων ήταν άψογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. oso gia ton termatofilaka poy lete gia kokkinh o Paraskeyas eipe oti oyte karta den einai giati den to ekane eskemmena, epiase th mpala mesa kai glistrise kai bghke eksw gia rwtiste ton . SAS TIMWRHSE H MPALA STO TELOS M AYTA TA KARAGKOIZILIKIA POY KANATE O THEOS PHRE KI EBALE TH MPALA MESA STO 96 .. YPARXEI THIA DIKH TELIKA ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕΡΒΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΚΆΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΟΖΑΝΗ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.