Γ’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου - Α.Σ Καρυδιτσα 3-1

4×4 Η Ομάδα του Ελλησπόντου 
Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν  στο ενεργητικό τους οι Ελπίδες Ελλησπόντου κάνοντας το 4 στα 4 Αυτή τη φορά επιβλήθηκαν της Καρυδίτσας με σκορ 3-1.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Ελλησπόντου έγινε στο 10' από τον Παταρίδη που είχε σουτ βολίδα στο οριζόντιο δοκάρι του Ποτουριάδη.

Στο 22' μπαλιά του Παταρίδη στον Πάτση μέσα στην περιοχή που θα πλασάρει  για να κάνει  το 1-0 για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Στο 30' Χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Ελλησπόντου την εκτέλεση ανέλαβε ο Περισανίδης,  πέφτει και αποκρούει στην δεξιά πλευρά του ο γκολκίπερ Ποτουριάδης.
40' Δοκάρι για την ομάδα της Καρυδίτσας με τον Τσιφτσή.
Στο 55'   Ο Δ.Γεωργιαδης μετά από αδράνεια της άμυνας της Καρυδίτσας πλασάρει στην δεξιά γωνία του Ποτουριάδη και  2-0.
 Στο 60' Το καλύτερο γκολ του αγώνα  όταν σε κόρνερ του  Πάτση ,πρώτη κεφάλια ο Δ. Γεωργιάδης στον Γιώργο Κουσαλίδη κι αυτός με την σειρά του δεύτερη καρφωτή κεφαλιά στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει   Ποτουριαδη για το 3-0.
70' Μειώνει η ομάδα της Καρυδίτσας σε  3-1 , με τον Στεργιόπουλο μετά από φάουλ του Τσιφτσή , σκορ που ήταν και το τελικό.  
Η ομάδα του Ελλησπόντου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς

Έχει το απόλυτο στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια -τέσσερις νίκες - με την πιο  παραγωγική επίθεση 25 γκολ και δέχτηκε μόλις 6 γκολ.

Σχόλια