Α' ΕΠΣΚ: ΠΑΟΚ Κοίλων - Πολυνίκης Πτολεμαΐδας 6-0 | φωτο - βίντεο


Εξάσφαιρο έβγαλε ο ΠΑΟΚ Κοίλων
Εξάσφαιρο έβγαλε ο ΠΑΟΚ Κοίλων και εκτέλεσε την ομάδα του Πολυνίκη. 
Η ομάδα του Στέφανου Γκουρτσούλη ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πάρει τους τρεις βαθμούς άνετα. 
Από την άλλη η ομάδα του Σάπκαρη έπαιξε αμυντικά, με σκοπό να πάρει έστω την ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε. 

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του παίκτη του Πολυνίκη  Μπακάλη που σε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή και ενώ πήδηξε για κεφαλιά,  δέχτηκε τις γροθιές του τερματοφύλακα Σταυρίδη, στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να νιώσει ζαλάδες, και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κοζάνης. 
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή  αργά το βραδύ μας τόνισε ότι ο  παίκτης είναι  καλά στην υγεία του, και μάλιστα πήρε εξιτήριο μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που του έγιναν. 
Να ευχηθούμε  περαστικά στον παίκτη του Πολυνίκη.
Φάσεις και γκολ.
Η πρώτη καλή φάση έγινε για τα Κοίλα και συγκεκριμένα στο 4΄ σε σουτ του Αθανασιάδη ενώ ήταν μόνος απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα πήγε ξανά στον παίκτη που με νέο σουτ η μπάλα κατέληξε άουτ.
17’  Ωραίο  φάουλ του  Ευθυμιάδη πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.
22΄ Η ομάδα των Κοίλων ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ του Ευαγγελόπουλου μέσα από την περιοχή. 
Στην φάση αυτή είχαμε κάποια αψιμαχία την ώρα που πήγε να πάρει την μπάλα ο παίκτης των Κοίλων με τον τερματοφύλακα, μπήκε στην φάση ο Ευθυμιάδης αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τελείωσε εκεί . 
Σε αυτήν την φάση δέχτηκαν από μια  κίτρινη  ο τερματοφύλακας και ο παίκτης των Κοίλων. 
Στο 24΄ η ομάδα του Πολυνίκη ζήτησε πέναλτι, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπακίδη μέσα στην περιοχή, έκανε έξοδο ο τερματοφύλακας των Κοίλων Σταυρίδης, ενώ συγχρόνως πήγε να πάρει την κεφαλιά ο Μπακάλης, με αποτέλεσμα να δεχτεί τις γροθιές του τερματοφύλακα., με τον διαιτητή να λέει παίζετε. 
27΄Το  2-0 για τα Κοίλα με κεφαλιά του Κικίρη μέσα από την περιοχή.
Με την λήξη του ημιχρόνου στο 45΄ η ομάδα των Κοίλων τριπλασίασε τα τέρματα της και πάλι με τον Κικίρη, που με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 3-0.
Στο 51΄ έχουμε την ευκαιρία για τα Κοίλα με τον  Ευθυμιάδη που  έκανε  το σουτ αλλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Πολυνίκη. 
58΄ το 4-0,  κόρνερ του Ευαγγελόπουλου, και με φαλτσαριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Ευθυμιάδης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Τασσίου.
71΄ 5-0 και πάλι με τον Ευθυμιάδη που αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για δεύτερη φορά.
82΄ 6-0 με ατομική προσπάθεια και σουτ του Αθανασιάδη.
87΄  Έχουμε την ανατροπή του Γκαζέλη των Κοίλων από τον Αποστολίδη, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. 
Την εκτέλεση ανέλαβε  ο Καραγιώργος και  στέλνει την μπάλα άουτ.
., 

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, Κύρινας(75΄Μαναβής), Γκαζέλης, Μυλωνάς, Τιούλης, Καραγιώργος, Αθανασίαδης, Κικίρης, Ευθυμιάδης, 
Ευαγγελόπουλος,( 67΄ Βουρνάζος), Σαλονικίδης( 60΄Αντάμης).

Πολυνίκης Πτολεμαΐδας ( Σάπκαρης): Τασσίου, Φολτόπουλος, Φωτίου, Αποστολίδης, Σεμερτζίδης(70΄λ,τρ Κοντούδης), Καραγιαννάκος, Χ΄Αναστασίου, Μπακάλης(38΄λ.τρ Παναγιωτίδης), Αδαμίδης, Μαυρογιαννίδης(51΄STAFA), Μπακίδης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Ιωαννίδης Ν./ Τιμ.,
 Βοηθοί   Μπέλτσου, Εμμανουήλ Φ.

Ρεπορτάζ  Βασίλης Πουλασικίδης




Βασίλης Πουλασικίδης 

Σχόλια