B’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Κρανιδίων – ΑΕ Άνω Κώμης 2-1

Δίκαιη νίκη για τα Κρανίδια
Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα της Άνω Κώμης στο γήπεδο Κρανιδίων. Μεγάλη νίκη για την τοπική ομάδα, πέρα για πέρα δίκαιη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ψυχωμένοι και πιο αποφασισμένοι να πάρουν τον αγώνα, το κατάφεραν με δύο στημένες φάσεις κλειδώνοντας το ματς, σχετικά νωρίς (στο 33' λεπτό του αγώνα το σκορ ήταν ήδη 2-0) και έτσι με τους 3 βαθμούς διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Α.Ε.ΕΛΙΜΕΙΑΣ και ατενίζουν  με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αντίθετα η ομάδα της Άνω Κώμης χωρίς πάθος, χωρίς αποφασιστικότητα, με πάρα πολλά λάθη, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90' με κεφαλιά του Ιάκωβου Τρέσσου σε 2-1, να έχει ανούσια υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να γίνει απειλητική, οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην άμυνα τους για να κρατήσουν το σκορ το οποίο και κατάφεραν.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων μένοντας ευχαριστημένοι μόνο από την απόδοση των γηπεδούχων.


Α.Ε. Κρανιδίων (Διαμαντής Θ.): Κουρτίδης, Χότζα, Παπαδόπουλος, Καλαμάρας, Τελιογλανίδης, Δελινιώτης, Παπαδόπουλος Σ. (70'Αριδάς Ι), Σταμούλης, Διαμαντής (60'Αριδάς Ε), Σταμπλιάκας, Βασίλας (90'Πάσχος).


Α.Ε. Άνω Κώμης (Τσέπουρας Γ.): Παπακώστας, Τζαλαζίδης, Τσιάκος, Τσιμπούρας, Νάστος Σ., Τρέσσος, Παπαβαγγέλης (46'Μουλλάι), Παπαδημητρίου,
Παλαμάς Ι, Πλιάτσιος (69'Παλαμάς Κ.), Νάστος Ν.


Με πολλά λάθη η διαιτησία των Πελετίδη-Λαμπριανίδη-Τζιουβάρα

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.