Σακαλής, Σαλονικίδης και Ν. Κουμπούρας στην ΑΕ Κοζάνης

Χάρης Σακαλής
Αλέξης Σαλονικίδης 
 Η Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει την απόκτηση των Χάρη Σακαλή και Αλέξη Σαλονικίδη από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος Χάρης Σακαλής είναι 32 ετών, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ανθότοπο ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και την Α.Ε. Κοζάνης για συνολικά έξι χρόνια.



Μετά την Α.Ε. Κοζάνης ο Σακαλής αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Κοζάνης, τον ΠΑΟΚ Κοίλων, ξανά στην Α.Ε. Κοζάνης (2013-14, 2ος σκόρερ Α΄ Κατηγορίας με 31 γκολ), τον Εορδαϊκό (2014-15) ενώ φέτος ξεκίνησε στην Α.Ε.Π. Καραγιαννίων (2015-16).

Ο επιθετικός Αλέξης Σαλονικίδης είναι 25 ετών, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Ελλησπόντου και επιστρέφει στην Α.Ε. Κοζάνης όπου αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2013.

Το 2013-14 και 2014-15 ο Σαλονικίδης αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Ακρινής ενώ φέτος (2015-16) ξεκίνησε στην Α.Ε.Π. Καραγιαννίων.

Στο ρόστερ της ομάδας επίσης προστέθηκε και ο 24χρονος μέσος Νίκος Κουμπούρας, αδελφός του παίκτη της ΑΕΚ Αντώνη Κουμπούρα, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και επέστρεψε στην Κοζάνη.

Ο Νίκος Κουμπούρας είναι γέννημα-θρέμμα της Α.Ε. Κοζάνης (τμήματα υποδομών και Ελπίδες ΑΕΚ) ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Εθνικό Βατερού.

aekozanis.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.