Κύπελλο: Αναγέννηση Εράτυρας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-2 (2-4 παράταση) | φωτο - βίντεο

Στους τέσσερις του κυπέλλου η ΑΕΠ μετά την εκτός έδρας νίκη της στην παράταση.
Αφήνοντας στα αποδυτήρια την άσχημη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και πιέζοντας από το ξεκίνημα του δευτέρου του γηπεδούχους κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στην κανονική διάρκεια 2-2 και στην παράταση με περισσότερες δυνάμεις να προκριθεί με σκορ 2-4.


Το φιλμ του αγώνα 
9΄ πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΠ όταν ο Μαλούτας θα πάρει την μπάλα στο χώρο του κέντρου θα προωθηθεί αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρκοδήμου άουτ.
12΄ οι γηπεδούχοι στην επίθεση αποδέκτης της μπάλας ο Τσαφής σουτ αποκρούει ο Βίδρας το ριμπάουντ ο Καραμίκα ο οποίος θα ανατραπεί απ’ τον τερματοφύλακα της ΑΕΠ και το πέναλτι θα μετατρέψει σε γκολ ο Μήλιος 1-0.
45΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι απανωτά λάθη των παικτών της ΑΕΠ η μπάλα στα πόδια του Τζιώτζη στο ύψος του σημείου του πέναλτι δυνατό σουτ 2-0.
55΄οΠασχαλίδης από αριστερά θα μπει στην περιοχή σπάει στο Σαββούδη σουτ πάνω στην γραμμή θα απομακρύνει ο Μήνος.
59΄ κόρνερ για τους φιλοξενούμενους η μπάλα θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς προσωρινά στα όρια της μεγάλης περιοχής, κάτοχος θα προσπαθήσει να γίνει ο Μαλούτας ο Μήλιος θα πηδήξει ψηλά θα πέσει πάνω στον παίκτη της ΑΕΠ τον οποίο θα ανατρέψει πέναλτι εκτελεστής ο Σαββούδης και 2-1.
63΄ ο Κεΐσογλου θα κάνει ωραία ενέργεια σουτ η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.
80΄ ο Τραπεζανλίδης θα κάνει σουτ η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο άουτ.
82΄ φάουλ εκτελεί ο Ίττης ο Ζαρκοδήμος αποκρούει με τις γροθιές η μπάλα φτάνει στον Ζερβανταρίδη ο οποίος με κεφαλιά θα κάνει το 2-2.

Παράταση.
92΄ ο Τραπεζανλίδης σουτ ο Ζαρκοδήμος θα πραγματοποιήσει ωραία επέμβαση στη δεξιά του γωνία.
93’  ο Σαββούδης θα πασάρει στον Τσίλη από δεξιά αυτός θα στρώσει στον Τραπεζανλίδη σουτ η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος με σουτ θα κάνει το 2-3.
104΄ ο Κείσογλου απέναντι από τον Ζαρκοδήμο σουτ με τα πόδια απομακρύνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
110’ φάουλ για την Εράτυρα εκτελεστής ο Βελλίδης κεφαλιά του Μήλιου η μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού. 
113’  σουτ του Κείσογλου θα πέσει στην γωνία ο Ζαρκοδήμος θα αποκρούσει η μπάλα στον Τραπεζανλίδη σουτ νέα απόκρουση του τερματοφύλακα.
115΄ ο Σαββούδης θα σεντράρει παράλληλα στο Τραπεζανλίδη και ενώ όλοι σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν το γκολ ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΠ θα πλασάρει άσχημα άουτ σε κενή εστία.
118΄ κάθετη μπαλιά του Σαββούδη στον Αποστολίδη αυτός θα προχωρήσει θα μπει στην περιοχή την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει στον επερχόμενο Κείσογλου ο οποίος σε κενή εστία θα κάνει το τελικό 2-4. 

Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης) Ζαρκοδήμος Γ. Μήνος Τσιόρκας Ζαρκοδήμος Γ. (51΄ Μοράβα) Αποστολόπουλος Τζιώτζης Βελλίδης Τσαφής Μήλιος Ηλίας Καραμίκα(80΄ Κόντσιογλου)



ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς):  Βίδρας Τσίλης Duka (51΄ Τραπεζανλίδης) Δημητριάδης Ζερβανταρίδης Ίττης Μαλούτας (80΄ Αποστολίδης) Παπαδόπουλος Πασχαλίδης Σαββούδης Γκέτσιος (51΄ Κείσογλου)  



Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί:  Μπαλιάκας Μπακατάρη   

βίντεοΚΡΟΚΟ ΔΕΙΛΟΣ
το πέναλτι υπέρ της ΑΕΠ 

το πέναλτι υπέρ της Εράτυρας 


το γκολ του Τζώτζη και του Ζερβανταρίδη 

Σχόλια

  1. penalntara kai kokinh karta kai 2 boless

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
    Σε ένα γήπεδο (χωριού 700 κατοίκων) με 150 και πλέον φιλάθλους της περιοχής...γνήσιοι φίλαθλοι και υποστηρικτές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού...παράγοντες-γονείς-παιδιά-γυναίκες αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κυπέλλου Αναγέννηση Εράτυρας - ΑΕΠ Καραγιαννείων...Έναν αγώνα αντάξιο των προσδοκιών και του επιπέδου των δύο ομάδων, σε ήρεμο και "ποδοσφαιρικό" κλίμα εντός και εκτός γηπέδου...έναν αγώνα με ποδοσφαιριστές επιπέδου "άλλης κατηγορίας"...Έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ΟΜΩΣ, ο οποίος επισκιάζεται για ακόμη μία φορά απο τις διαιτητικές αποφάσεις...Επαναλαμβανόμενες αποφάσεις εις βάρος της Αναγέννησης Εράτυρας, στις οποίες γινόμαστε μάρτυρες κάθε Κυριακή και πλέον μόνο εντύπωση δεν μας προκαλούν...Έχουν γίνει συνήθεια στα μάτια του φίλαθλου κοινού...Σε έναν αγώνα, είναι λογικό να υπάρχει τις περισσότερες φορές νικητής και χαμένος...Είναι ΚΡΙΜΑ όμως να αποφασίζουν εκ των προτέρων "ΤΡΙΤΟΙ" για τον "ρόλο" που θα χει η κάθε ομάδα...και αναφέρω τη λέξη "ρόλο" γιατί αυτό που παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα είναι μία ΠΑΡΩΔΙΑ με 3 πρωταγωνιστές και 22 κομπάρσους...
    Υ.Γ.1 ΛΑΘΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΑΘΟΣ......ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
    Υ.Γ.2 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ <> ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    Υ.Γ.3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΟΕΟ?????? ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ... (ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ)
    Υ.Γ.4 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΑΤΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΟΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.