Γ’ Εθνική: Με θέληση και πείσμα για το τρία στα τρία. Επικίνδυνες αποστολές για Κοζάνη Εορδαϊκό .., θα αντέξει στη Θύελλα ο Φιλώτας ? | βίντεο

Με τον Γιάννη Παρασκευά και επίσημα στον πάγκο, αλλά και την πλάτη στον τοίχο λόγω των τελευταίων άσχημων αποτελεσμάτων η Κοζάνη ταξιδεύει στο μακρινό Σουφλί να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα Έβρο Σουφλίου.

Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο είναι το Κυριακάτικο παιχνίδι  για την Κοζάνη , που ψάχνει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ειδικότερα μετά τις τελευταίες απώλειες, ώστε να ξεπεράσει το όποιο ψυχολογικό ζήτημα αντιμετωπίζει.
Ο Γιάννης  Παρασκευάς γνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης και προσπάθησε να προετοιμάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά τους παίκτες του, που από την πλευρά τους δείχνουν να έχουν αντιληφθεί την κατάσταση.  
Οδηγός σ αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση θα είναι η πολύ καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών της Κοζάνης ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο με την Δράμα παρά την ήττα.

Επικίνδυνη αποστολή και για τον Εορδαϊκό που αγωνίζεται στο Κοκκινόχωμα κόντρα στο Βυζάντιο . Ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο και μάλιστα εκτός έδρας, για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σιαπανίδη. Η ομάδα δείχνει όμως χαρακτήρα στα δύσκολα έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις όποιες δυσκολίες του παιχνιδιού  και με καλή ψυχολογία πάει στο Κοκκινόχωμα  για να προσθέσει στο ενεργητικό της άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Η Θύελλα Φιλώτα βάλθηκε να τρελάνει κόσμο.
Από την στιγμή που βγήκαν στην επιφάνεια οι οικονομικές δυσκολίες και το αβέβαιο μέλλον της ομάδας στην κατηγορία αναστήθηκε αγωνιστικά.
Με δύο σπουδαίες νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδόπουλου έδειξαν να μην  επηρεάζονται αγωνιστικά απεναντίας μάλιστα ,οι δυσκολίες αυτές τους θωράκισαν και τους πείσμωσαν. Με την ίδια θέληση και πείσμα το συγκρότημα της Θύελλας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με στόχο τη νίκη που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

7η αγωνιστική
Έβρος Σουφλίου - Κοζάνη
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Εορδαϊκός
Θύελλα Φιλώτα - Εθνικός  Αλεξανδρούπολης
Απόλλων Κρύας Βρύσης - Καμπανιακός
Εθνικός Ν. Αγιονερίου - Ηρακλής Αμπελοκήπων
Λαγκαδάς - Καβάλα
Νέστος Χρυσούπολης - Άρης 
Δόξα Δράμας - Εθνικός Γαζώρου
Ρεπό η Καλαμαριά




Σχόλια