Αχιλλέας Καρυδίτσας - Δόξα Βερμίου Πύργων 0-0 | φωτο

Λευκή Ισοπαλία - Έπεσε στην δεύτερη θέση η Δόξα Βερμίου

Ένα δυνατό ματς έγινε στο γήπεδο του Μαυροδενδρίου με την ομάδα των Πύργων - που έπαιζε με ελλείψεις 2 βασικών παιχτών - να αφήνει 2 βαθμούς και να πέφτει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φάσεις
Μόλις στο 1" λεπτό ο Ελευθεριάδης θα βγει μόνος τετ-α τετ μετά από μπαλιά του Τσαραμανίδη χάνοντας μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-1 αφού απέκρουσε με τα πόδια ο Ποτουρίδης.
Στο 4" λεπτό σε φάση καρμπόν ο Ελευθεριάδης σε τετ α τετ θα στραβοπατήσει χάνοντας και πάλι κλασσική ευκαιρία για γκολ.

Στην προηγούμενη φάση τραυματίστηκε ο επιθετικός των Πύργων και έγινε αλλαγή στο 10"λεπτο.Στο 15" λεπτό φάουλ ο Πεσιρίδης Δ. αναγκάζει τον Ποτουρίδη σε εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ.

Στο 20"λεπτο η ομάδα της Καρυδίτσας θα αντιδράσει και στην κεφαλιά του Λεοντούδη ο Τσιτλαχίδης θα μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 25"λεπτό ο Παυλίδης θα πιάσει δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ σε φάση που έλεγχε ο Τσιτλαχίδης.

Στο 42¨λεπτό στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Τσαραμανίδης μετά από φάουλ του Πεσιρίδη Δ. θα πιάσει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι με τον Ποτουρίδη να μπλοκάρει εντυπωσιακά κρατώντας το 0-0 ( σκορ ημιχρόνου ).
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καρυδίτσας χάνει μοναδική ευκαιρία για γκολ στο 57" σε κεφαλιά του Παυλίδη η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της ομάδας των Πύργων.
Στο 60" λεπτό  ο Αντρέας Hoxza μπαίνει από δεξιά σπάει την μπάλα στο Παριγορίδη ο οποίος δεν βρίσκει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής ο Ποτουρίδης μπερδεύεται και αυτός η μπάλα ξαναπάει στον Παριγορίδη που σε κενή εστία στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Στο 70" λεπτό και πάλι η ομάδα των Πύργων χάνει μοναδική ευκαιρία όταν σε μπαλιά του Τσαραμανίδη στον Aντρεα Hoxza ο τελευταίος θα σουτάρει από δεξιά μέσα από την περιοχή για να διώξει σε κόρνερ δύσκολα ο Ποτουρίδης.
Στην αμέσως επόμενη φάση στο 72' λεπτό θα χαθεί μοναδική ευκαιρία για τον Αχιλλέα Καρυδίτσας να προηγηθεί - κόντρα στην ροή του αγώνα μιας και η ομάδα των Πύργων πίεζε συνεχώς όταν ο Στεργιόπουλος μέσα από την μικρή περιοχή θα χάσει σίγουρο γκολ στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Από το λεπτό αυτό και μετά το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο φια την ομάδα των Πύργων.
Στο 73" λεπτό τετ α τετ ο Παριγορίδης στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 75¨λεπτό κόρνερ ο Τσαραμανίδης κεφαλιά ο Παριγορίδης οριζόντιο δοκάρι.
Στο 82" λεπτό γέμισμα στην μικρή περιοχή ο Τσαραμανίδης ο Αντρέας Hoxza θα χάσει μοναδική ευκαιρία για γκολ αστοχώντας εξ επαφής.
Τέλος στο 85¨μετ'α από κόρνερ πιάνει κεφαλιά ο Πεσιρίδης Δ. και ο Τσαραμανίδης θα αστοχήσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντάς την άουτ.

Έτσι και μετά από 5" λεπτά καθυστερήσεων το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 σκορπώντας δυσαρέσκεια στους περίπου 25 φιλάθλους της ομάδας των Πύργων που φέτος διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της.
Η ομάδα της Καρυδίτσας φάνηκε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα δείχνοντας πως είναι μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο.

Το διαιτητικό τρίο των Τζουβάρα Ν., Χονδροματίδη Θ., Μπέλτσου Σ. σε γενικές γραμμές δεν έκανε λάθη.
Σημαντική η συμβολή του γιατρού Καραδήμου Χ.

Συνθέσεις:

Αχιλλέας Καρυδίτας: Ποτουριάδης,Κοντογιανοπουλος, Καραθανάσης,Παυλίδης, Παπανικολάου,Τσιφτσής Β,Κίτσιος (Τσιφτσής Γ.), Στεργιόπουλος, Λεοντούδης (Δημαράς ), Σκούτας, Τρικιλλίδης.

Δόξα Βερμίου Πύργων : Τσιτλαχίδης, Λόλη Hoxza, Xατζόγλου, Πεσιρίδης Δ, Τσαρτσιανίδης,Τσαραμανίδης, Παπαχρήστου, Ελευθεριάδης ( Ασλανιδης ),Βαγκόπουλος, Αντρέας Hoxza, Παραστατίδης (Παριγορίδης ).

Ρεπορτάζ- Φωτορεπορτάζ


     Π.Κ

Σχόλια