Α' ΕΠΣΚ: Π.Α.Ο. Κοίλων - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 0-0

Μετά από δύο ήττες εκτός έδρας, η Ακαδημία Βοΐου απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο «Λιάπειο» στάδιο.
Έγινε δυνατό ματς, ορισμένες φορές με σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και λίγες φάσεις.


Στο 9΄ φάουλ του Καραγιώργου απέκρουσε ο Αποστολίδης σε κόρνερ, στην εκτέλεση του οποίου ο Στεργιόπουλος έδιωξε στη γραμμή, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για γκολ.

Στο 13΄ και 41΄ τα ισχυρά σουτ των Ζιώγα, Χάλου αντίστοιχα, έφυγαν άουτ, στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, καθώς τετ-α-τετ του Κοντογιώργου απέκρουσε ο Σταυρίδης.

Στο 72΄ η βοηθός Μπακατάρη ανέκοψε τον Χάλο ως οφσάιντ, μέσα σε διαμαρτυρίες, στο 90΄ σουτ του Κικίρη στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Ζούγρας (Τζουβάρας, Μπακατάρη).
Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα, υποστηρίζοντας πως ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των Κοίλων, που είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να επιστρέψουν με προβλήματα τραυματισμών.

ΠΑΟΚ Κοίλων Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (77΄ Καλιακούδας), Γκαζέλης, Μυλωνάς, ΤΙΟΥΛΗΣ, Καραγιώργος, Αθανασιάδης, ΚΙΚΙΡΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, Ευαγγελόπουλος (55΄ Αντάμης), Παπαϊωάννου (88΄ Καρυπίδης).



Ακ. Βοΐου: Αποστολίδης, Τουλιόπουλος, Ζιώγας (34΄ Κοντογιώργος), ΛΑΔΑΣ, Αλεξίου (46΄ Παπανώτας), ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ, Ρόβας, Στεργιόπουλος (70΄ Καραγιάννης), ΧΑΛΟΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ, Τσιαρσιώτης.

Σχόλια