Α' ΕΠΣΚ: ΑΕ Κοζάνης - Αστραπή Κλείτου 0-0 | φωτο - βίντεο


Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της Α.Ε. Κοζάνης με την Αστραπή Κλείτους που έγινε για την 10η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας.

Ο αγώνας έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες που έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να “κατέβει” στο Στρατιωτικό Γήπεδο.
Μελανό σημείο η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που δεν προσφέρεται για ποδόσφαιρο.
Η ΑΕΚ έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την νίκη, τουλάχιστον αυτή την φορά πήρε έναν βαθμό μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.
Η νεανική ομάδα της Αστραπής Κλείτους άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για την αγωνιστικότητα και το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε περισσότερες καλές στιγμές.
Στο 15′ καλή προσπάθεια και σουτ του Νάννου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, στο 26′ συρτή σέντρα του Σακαλή και ο Νάννος δεν βρήκε τη μπάλα σε κενή εστία εξ’ επαφής, στο 40′ κεφαλιά από καλή θέση του Μαντζώλα πέρασε άουτ.
Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενος μία γυριστή κεφαλιά του Βοριαζίδη στο 45′ που πέρασε μόλις άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, η ΑΕΚ είχε μία-δύο καλές φάσεις, με πιο σημαντική ένα σουτ του Καραγεώργου στο 75′ που απέκρουσε δύσκολα ο Μουζάκης.
Το Κλείτος διαμαρτυρήθηκε για μία φάση στο 90′ όταν ο Βοριαζίδης φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μακρή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, ο Βοριαζίδης σηκώθηκε και σούταρε αλλά ο Μακρής απέκρουσε σωτήρια.
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Μακρής, Τοπαλίδης, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Μπαλίτσας (82′ Κουτέρης), Σακαλής (75′ Τσαρσιταλίδης), Αρνίδης (60′ Χατζάκης), Σαμαράς, Καραγεώργος, Νάννος.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ (Θεοφ. Παπαδόπουλος): Μουζάκης, Παπαδημητρίου, Τοπαλίδης, Κουλουκίδης, Λαζαρίδης, Δήμτσιος (46′ Γκούμας), Σπυριδόπουλος, Πετρίδης, Θαλαλαίος (60′ Ελευθεριάδης), Καραφυλλίδης (89′ Ρηγάκης), Βοριαζίδης.



Διαιτητές: Α. Τσιγγένης, Τζιαμπάζης, Α. Κωνσταντινίδης.



aekozanis.gr



Σχόλια

  1. Ena omorfo kai ushxo paixnidi to katestrepse gia allh mia fora o ''magkas'' me thn sfurixtra....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είναι αυτό πέναλτι ποίο είναι. ? Αλλά δεν πήραζει έχουμε μνήμη ελέφαντα στο κλειτος ....ΑΣΤΡΑΠΆΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κρίμα ακόμη κ στα τοπικά παιχνίδια να βλέπεις τέτοια πράγματα. Πόσο σάπιο τελικά μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα? Κύριοι της ΕΠΣ, μπράβο! Συνεχίστε έτσι! Απωθηστε κι άλλο τον κόσμο απο τα γήπεδα! Δεν περίμενα νίκη της ομάδας μας.. Απλά μια δίκαιη αντιμετώπιση απο αυτούς που εσείς ονομάζεται διαιτητή κ βοηθούς! Ελπίζω να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια όπως κι εγώ.. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dwse penalnti re tragike! Prepei me to zori na sw8ei h aek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ...
    ΟΥΤΕ Ο......ΒΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ... ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΤΟΣ.
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ... ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.