Γ’ ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου – ΑΕ Καισαρειάς -Κήπου-Σπάρτου 0-5 | φωτο - βίντεο

Ένας αγώνας που θα ήθελαν γρήγορα να ξεχάσουν παίκτες και φίλαθλοι του Μικροβάλτου, ήταν αυτός του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου 2015 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, αφού η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου γνώρισε τη συντριβή με σκορ 0-5 από την ομάδα της ΑΕ Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανιαρό, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν κάποια ελαφρά υπεροχή, αλλά τους γηπεδούχους του Μικροβάλτου να έχουν τις δυο καλύτερες φάσεις να ανοίξουν το σκορ. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν προμήνυε την "καταιγίδα" του δεύτερου.

 Σ’ αυτό νωρίς (55’) οι φιλοξενούμενοι πήραν "κεφάλι" στο σκορ με τον μέχρι πέρσι παίκτη του Μικροβάλτου Γιώργο Σαΐτη, ο οποίος λίγο αργότερα τους "αποτέλειωσε" πετυχαίνοντας το 0-3. 

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το σκορ να ανεβαίνει σε επίπεδο θριάμβου για την ομάδα της Καισαρειάς, που φέτος είναι αλήθεια ότι παρουσιάστηκε πολύ ενισχυμένη σε σχέση με τη περασμένη περίοδο. 

Θα αδικούσαμε πάντως και τους παίκτες του Μικροβάλτου αν λέγαμε ότι δεν προσπάθησαν, αλλά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν τους αποσυντόνισε, όπως και η ρέντα των φιλοξενούμενων, που βεβαίως άξιζαν τη νίκη. Δυο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι και ένα οι γηπεδούχοι.

Ατυχές συμβάν υπήρξε ο τραυματισμός του παίκτη των φιλοξενούμενων Χάρη Τσιρέκα που αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Τα γκολ του αγώνα:
0-1 στο 55’ ο Γιώργος Σαΐτης που κοντρόλαρε τη μπάλα θεαματικά και από κοντά με δυνατό σουτ την έστειλα στα δίχτυα
0-2 στο 61’ με χτύπημα φάουλ του Τζέλλου από 40 μ. και πλάγια αριστερά
0-3 στο 64’ και πάλι από τον Σαΐτη (2ο προσωπικό) με ωραίο σουτ από κοντά
0-4’ στο 74’ με δυνατό σουτ του Ταϊγανίδη από κοντά
0-5 στο 81’ με χτύπημα πέναλτι του Ταϊγανίδη (2ο γκολ και γι’ αυτόν), πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξόπουλος


Πολύ καλή η διαιτησία των Τσούλη, Λάζαρη, Τσέπουρα.



Αίας Μικροβάλτου (Βέττας): Γαϊτανάς Αθ., Παλιανόπουλος Νικ., Θεοδουλίδης Κων., Καπρίνης Στ., Χατζόπουλος Βασ., Μελιανός Στ., Θεοχάρης Απ., Μπελίτσης Γεώρ., Τσουλουκίδης Δαμ., Παντερμαλής Χρ., Πουλαράκης Νικ.
Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Λύκος Χρ., Λάμπρου Χρ. και Τριανταφύλλου Ν.

ρεπορτάζ: φωτο - βίντεο - Γ.Μ./mikrovalto.gr

ΑΕ Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου (): Πουρνάρας, Καραμήτσος (71’ Τρομπούκης), Κούτσιανος, Σίμος, Λ. Τρουμπούκης, Τζέλλος, Μπούκος (80’ Γ. Παπαδόπουλος), Βίλδος, Ταϊγανίδης, Τσιρέκας (60’ *λ.τ. Αλεξόπουλος), Σαΐτης. 
Στην αποστολή ήταν και οι: Καλύβας, Παπατσιμούλης, Γ. Σκουτέλας 

*σοβαρός τραυματισμός, ρωγμώδες κάταγμα στον αστράγαλο...


















Σχόλια