Α' ΕΠΣΚ: Μ. Αλ. Άρδασσας - ΠΑΟΚ Κοίλων 1-1 | φωτο - βίντεο




Ισόπαλο με 1-1 έληξε  ο αγώνας Μ. Αλεξ. Άρδασσας – ΠΑΟΚ  Κοίλων 
Ένταση κατά την διάρκεια, αλλά στο τέλος του παιχνιδιού 
Σ  ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Μ. Αλεξ. Άρδασσας και ο ΠΑΟΚ Κοίλων αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.


Ήταν ένα παιχνίδι μέτριο με 2 γκολ και τρεις αποβολές. Δύο για την Άρδασσα και μια για την ομάδα των Κοίλων. 
Χαρακτηριστικό ήταν η δεύτερη αποβολή του παίκτη της Άρδασσας Σαββίδη που από τα νεύρα του ξέσπασε στην κάμερα και στο συνεργάτη  της εκπομπής Ματιές στα σπορ Βασίλειο Πουλασικίδη, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά. 
Μετά το τέλος του αγώνα προκλήθηκαν επεισόδια με  φιλάθλους να εισέρχονται μέσα στο γήπεδο. 
Στα του αγώνα είχαμε λίγες καλές ευκαιρίες, με την ομάδα των Κοίλων να προηγείται στο 42΄, και να ισοφαρίζει η Άρδασσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 62΄. 
Από κει και περά το παιχνίδι κύλησε με νεύρα και ένταση, με πολλές διακοπές και επεισόδια μεταξύ παικτών, με αποτέλεσμα να έχουμε και τις αποβολές που αναφερθήκαμε πιο πάνω.

Φάσεις και γκολ 
Πρώτη καλή φάση έγινε στο 10΄ για την ομάδα της Άρδασσας, όταν μπήκε μόνος του ο Τσεμπερλίδης, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

42΄ Η ομάδα των Κοίλων ανοίγει το σκορ μετά από πάσα  του Ευθυμιάδη στον Παπαϊωάννου αυτός έπιασε ένα σουτ κεραυνό και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Δημητριάδη ανοίγοντας το σκορ 

58΄ Έχουμε την ωραία κεφαλιά του Παπαδόπουλου της  Άρδασσας , μπλόκαρε ο Σταυρίδης.

61΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου της Άρδασσας , έδιωξε  εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Σταυρίδης σε κόρνερ.

62΄Εχουμε το πέναλτι για την Άρδασσα, μετά από κεφαλιά του Καραγιάννη, η μπάλα βρήκε το χέρι του Ευθυμιάδη και τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι αλλά και την απευθείας κόκκινη στο παίκτη των Κοίλων.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος που ισοφάρισε σε 1-1. 
Στην συνέχεια δημιουργήθηκε μια σύρραξη  μεταξύ των παικτών που με την παρέμβαση του διαιτητή έληξε.

4΄ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 66΄εχουμε την αποβολή του Μούκα της Άρδασσας με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ.

Στο 73’ είχαμε μια αψιμαχία του Σαββίδη της Άρδασσας με τον Καλιακούδα των Κοίλων, που έληξε με την παρέμβαση του διαιτητή αλλά και του επόπτη.

86΄ Έχουμε τη φάση που η ομάδα της Άρδασσας ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Σαββίδη από τον Τιούλη και Μυλωνά. 

Εδώ ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Άρδασσας για θέατρο, που ήταν και η δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί. 
Κατά την έξοδο του ο παίκτης της Άρδασσας ξέσπασε στην κάμερα  της εκπομπής Ματιές στα σπορ, και στον συνεργάτη με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουτσώνας με επόπτες τους κ.κ.  Λαμπριανίδη και Μπέλτσου.

Συνθέσεις:

Μ. Αλεξ. Άρδασσας ( Μανώλας):  Δημητριάδης, Αρσενίδης, Τσακαλίδης( 65΄Λιάσκος), Καραγιάννης(88΄Χόντζα Π), Σερέτης, Τσεμπερλίδης, Σαββίδης, Μιχαηλίδης, Ηλιάδης(76΄Τσαγκαλίδης), Μούκας, Παπαδόπουλος.

ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, Τσημόπουλος, Γκαζέλης, Μυλωνάς, Τιούλης, Καραγιώργος, Αθανασίαδης(16΄λ.τρ  Καλιακούδας – 88΄Αροσβίλι), Κικίρης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Σαλονικίδης(72΄Βουρνάζος).

Βασίλης Πουλασικίδης 



Σχόλια

  1. GELIA PRAGMATA....... ekei ston paok olo fasaries kanetai opou kai na pate ante xalarwste ligo reee partalia ola.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποια παιδια λενε οτι γενικως οι ομαδες της κοζανης ευνοουνται και σκεφτηκα οτι τα τελευταια 5 χρονια απο τα 5 πρωταθληματα που διεξηχθησαν τα 4 τα πηρε ομαδα απο πτολεμαιδα λογο του οτι ειχε την καλυτερη ομαδα...τωρα πως εξηγητε αυτο λετε οτι ευνοουνται ομαδες της κοζανης δεν ξερω..και δν ειμαι απο κοζανη μηπως παει τι μυαλο σας εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Κατσικα .
    Πουθενα δεν φενεται η επιθεση του τερματοφυλλακα των Κοιλων σε παικτη της Αρδασσας απο εκει ξεκινησαν ολα επιση δεν φενεται στην καμερα το κρατημα του γεννηυικου οργανουν την ωρα που εγινε η δευτερη αλλαγη αν θυμαμε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπηρο εκ μερους της διοικησης της Αρδασσας να αφηνει ποδοαφαιριστες και διαιτητες απροστατευτους επιτρεπωντας σε τοσο κοσμο μα εισβαλει στον αγωνιστικο χωρο. Ολα τα αλλα γινονται και θα γινονται ποδοσφαιρο ειναι. Φαουλ και κοκκινη στη διοικηση της Αρδασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά μήπως ο προπονητής των κοιλων πρέπει να είναι εντελώς εκτός γηπέδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως γινετε συνέχεια οι ίδιες ομάδες να κανουν τα ιδια καθε κυριακη και να ειναι συνέχεια αδικημένες ;;ομάδες που εχουν απο πισω τους ολόκληρες ακαδημιες.ΤΑ λεγόμενα χωριά που λέμε ειναι αψωγη στην συμπεριφορά και να κανουν αυτα ομάδες που ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ειναι 20 χρονων.βλεπε ΑΕΚ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατακαημενο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο....καραγκιοζηλικια και ψευτοτσαμπουκαδες στην πρωτη γραμμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.