Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα – Εθνικός Βατερού 1-1 | φωτο - βίντεο



Ισοπαλία, αντί 6-1 για τον Μακεδονικό

Την 2η εντός έδρας ισοπαλία παραχώρησε ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό Βατερού.



Ένα αποτέλεσμα που είναι όμως εντελώς πλασματικό με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στη μια και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν και στη συνέχεια τους γηπεδούχους να παίζουν μονότερμα τον αντίπαλο τους, να έχουν 3 δοκάρια, αμέτρητες ευκαιρίες αλλά να πετυχαίνει μόνο ένα γκολ και να περιορίζεται στην ισοπαλία.

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που λες «σήμερα  η μπάλα δεν με θέλει», με τους γηπεδούχους να έχουν απέναντι τους και ένα Ζηνόβιο σε φοβερή μέρα με αποτέλεσμα το προβάδισμα πλέον στη κορυφή να είναι μόνο ένας βαθμός. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα και από το διαιτητή που ανέχθηκε τα μαρκαρίσματα και τις καθυστερήσεις από τους φιλοξενούμενους.

Φάσεις-γκολ
Μόλις στο 8ο ο Τσακιλτζίδης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ από πλάγια τον Τακίδη που πλάσαρε για το 0-1 παγώνοντας το ήδη παγωμένο γήπεδο και τους φιλάθλους των γηπεδούχων.
Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι εγκαταστάθηκαν στα καρέ του Ζηνόβιου και άρχισε ένα απίστευτο ρεσιτάλ ευκαιριών.
Στο 27ο ο Μετικάνος θα εκτελέσει φάουλ ο Τσαγκαλίδης θα πάρει τη κεφαλιά η μπάλα θα βρει το αριστερό κάθετο δοκάρι και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί. Αμέσως μετά κόρνερ Χατζηρούμπη κεφαλιά Φωτιάδη άουτ.


Δέκα λεπτά μετά σέντρα Χατζηρούμπη o Σολάκης θα κατεβάσει τη μπάλα θα γυρίσει στον αφύλακτο Χάιτα που σε κενή εστία θα σουτάρει άουτ. Στο 43ο σέντρα Κοπατσάρη ο Σολάκης ολομόναχος δεν θα μπορέσει να πιάσει τη κεφαλιά ψαράκι στη μικρή περιοχή. Στο 44ο σέντρα Μετικάνου κεφαλιά Φωτιάδη άουτ και στο επόμενο λεπτό σουτ του πρώτου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζηνόβιος.

Δυνατά μπήκε και στο 2ο ημίχρονο ο Μακεδονικός και στο 47ο σέντρα Μετικάνου σουτ του Χάιτα στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό μετά σουτ Χατζηρούμπη απέκρουσε ο Ζηνόβιος.


Στο 52ο ο Χατζηρούμπης μπήκε από αριστερά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σολάκη που σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

Στο 53ο όμορφη εναλλαγή της μπάλας για τους παίκτες του Φούφα με τελικό αποδέκτη το Φωτιάδη που σούταρε αλλά  η μπάλα θα βρει πάλι το δοκάρι.

Αμέσως μετά κόρνερ Μετικάνου κεφαλιά Τσαγκαλίδη μόλις άουτ και 2 λεπτά μετά κόρνερ Χατζηρούμπη κεφαλιά του Τζουβάρα θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Χατσίδης σε νέο κόρνερ. Το εκτελεί πάλι ο Χατζηρούμπης και ο Σιδηρόπουλος μετά από κάποιες κόντρες θα ισοφαρίσει με κεφαλιά.

Από εκεί και μετά η πίεση του Φούφα αυξανόταν αλλά το ίδιο γινόταν και με το άγχος για τη νίκη.

Στο 59ο σουτ του Χάιτα πέρασε άουτ, στο 67ο σέντρα Μετικάνου ολομόναχος ο Χάιτας έπιασε τη κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Ζηνόβιος. Στο 82ο σέντρα Τσαγκαλίδη κεφαλιά Χάιτα ελάχιστα άουτ και στο 85ο σέντρα Σιδηρόπουλου κεφαλιά Φωτιάδη δεν θα βρει το στόχο.

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Κοπατσάρης (77ο Γκόλης), Τσακαλίδης, Τσαγκαλίδης, Τζουβάρας, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος, Χάιτας, Χ΄΄ Ρούμπης (87ο Μίμης), Σολάκης.

Εθνικός Βατερού: Ζηνόβιος, Δημητριάδης, Χατσίδης, Πολυχρονιάδης, Κίλης, Πουλατσόγλου, Μαλούτας, Σαρήμπαλας (84ο Δεληογλάνης), Κρασώνης (92ο Παυλίδης), Τακίδης (87ο Κεμεντσετσίδης), Τσακιλτσίδης.

 Διαιτητές: Σουλίδης (Κουτζιακουτζίδης- Μπακατάρη)

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια

  1. Τι κανει ο κοσμος για ενα 50άρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στο γραφείο τύπου του Φούφα δε νομίζω να σας χάλασε;με αγάπη από Βατερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Me auta pou grafeis mono ex8rous kaneis. ...paizoun mpala k oi alles omades...sto podosfairo dn yparxei mono h nikh...tragike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκει στο γραφειο τυπου του φουφα ηταν σε αλλο γηπεδο ο διαιτητησ επαιζε 80-20 εδρα και τουσ εβαζε στην περιοχη με το ζορι ραντεβου στο βατερο στο 2 γυρο να δουμε τι ομαδα εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι την έννοια του δελτίου τύπου. Βρέθηκα στο γήπεδο και δεν υποστήριζα καμιά ομάδα. Αλλά όπως και να το κάνεις οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχτηκαν ήταν συνέχεια στην επίθεση, όπως και στο 2ο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται και να καθυστερούν. Αν τώρα δεν ήταν έτσι τότε έχω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Metraw tis eukairies (ektos apo ta gkol) stis dyo teleytaies "perigrafes" agwnwn toy "Grafeioy Typou Makedonikou Foufa".
    FOufas-Vatero 1-1, 16 eykairies o Foufas, 0 to Batero.
    Foufas-Anagennisi 2-1, 11 eykairies o Foufas, 1 h Anagennisi.
    Kala mhpws exoyme thn Bartselona sthn EPS Kozanis kai den phrame xampari?
    O proedros toy Foyfa poy plhrwnei ena penintariko ton agwna se ayton ton grafiko den katalabainei oti me ayta poy grafei dhmioyrgei antipatheies gia thn omada tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ξεχάσει τον αγώνα ΑΕΠ Φουφα 0-0 . Δεν έδωσε 3 πέναλτυ στο Φουφα σε ανατροπή του βουτήχτη .

      Διαγραφή
    2. Δες το βίντεο και αν έχεις τσίπα, βγες σήμερα και ζήτα συγνώμη, γιατί οι ευκαιρίες είναι μπροστά στα μάτια σου!

      Διαγραφή
  7. ρε παιδια ρε παιδια ρε παιδια
    τα εχουμε πει 1000 φορες αυτα τα πραγματα και ακομα δεν τα εχετε καταλαβει
    ο ανθρωπος ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΦΑ
    τι θελετε να λεει? οτι το παιχνιδι ηταν 50/50? ακομα και να ηταν που δεν ηταν ηταν 80-20 δεν θα το ελεγε!
    οχι γιατι φταιει ο κυριος αυτος αλλα γιατι για αυτο το λογο πληρωνεται και αυτος ειναι ο ρολος του. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ λεει οχι ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 50-50!
    αν δεν σας αρεσει αυτο να κανετε και εσεις ενα γραφειο τυπου και να λετε οτι θελετε. ποιος σας ενοχλει? ο ανθρωπος για οτι πληρωνεται λεει και καλα κανει το παλικαρι! αν δηλαδη παρεις τον γαυρο θα λεει καλα λογια για τον παναθηναικο? αν παρεις την πρασινη θα λεει καλα λογια για την ΑΕΚ?
    ενας κατοικος φουφα που στεναχωρηθηκε χθες αλλα δινει πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα του βατερου! καλη συνεχεια στο πρωταθλημα!

    Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς απολύτως σωστά

      Διαγραφή
    2. Βρε γραφείο τύπου. ..βρε ανθρωπο σου δίνω 100 για να σε αντικείμενο ς...ωραια διαιτησια...ο βουτας δεν επεσε

      Διαγραφή
  8. Ε ! Τι θα γίνει με το video ; Θέλουμε να δούμε τις ευκερειες του Φουφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω σε αυτο το αηδιαστικο τουλαχιστον ρεπορταζ. Μαλλον ολοι τους ητανε σε αλλο γηπεδο. Ο Φουφας χωρις την ουσιαστικη βοηθαει του διατητη το πιο πιθανο ειναι πως ουτε τον βαθμο της ισοπαλιας δν θα επαιρνε. Ακομα περα απο την φαση του γκολ την οποια αναφερετε αλλα ακομα και 1-2 ακομα φασεις τις οποιες δεν αναφερετε προφανως το Βατερο δεν δημιουργησε καποια αλλη ευκαιρια καθως διατητης σταματουσε την καθε προσπαθεια αναπτυξης ή εστω αντεπιθεσης με καθε τροπο. Ο ομαδα του Φουφα θα επρεπε να ντρεπεται καθως τετοιες εικονες δεν συναδουν με ομαδας η οποια εχει ως στοχο την ανοδο.

    "Γραφειο Τυπου Βατερου Κοζανης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω σε αυτή την αηδιαστική τουλάχιστον προσπάθεια να πεις κάποια -νομίζεις- εξυπνάδα! Μάλλον εσύ ήσουνα σε άλλο γήπεδο ή δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις, αν βλέπεις! Ποιος διαιτητής έκοβε τι??? Προσπάθεια ανάπτυξης ή αντεπίθεσης, το να καθυστερείς με κάθε τρόπο και να είσαι ταμπουρωμένος επί 90΄?? Δικαίωμά σου είναι.....αλλά μη πουλάς και τρελίτσα- που κι αυτό είναι δικαίωμά σου-. Ασχολήσου λοιπόν με αυτό που εσύ θαυμάζεις ως τρόπο παιχνιδιού της ομάδας σου, πανηγύρισε τρελά με τον βαθμό που πήρες, άσε τις εξυπνάδες για το ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται και του χρόνου δεν θα χρειάζεται να.....αηδιάζεις, μιας και ο Φούφας θα είναι στη Γ΄Εθνική, είτε σου αρέσει είτε όχι!!

      Διαγραφή
    2. Κανεις δν πανηγυριζε τρελα για τον βαθμο τις ισοπαλιας καθως γνωριζαμε οτι θα μπορουσαμε να παρουμε και τους βαθμους της νικης. Δεν σου ειπα οτι θαυμαζω αυτον τον τροπο παιχνιδιου και προφανως αντιλαμβανομαι τις διαφορες των 2 ομαδων. Δεν νομιζω οτι δεν εχεις δει την δικια σου την ομαδα να κανει καποια καθυστερηση σε καποια παιχνιδι. Παρ'ολα αυτα ολοι ξερουμε πως ο διατητης σφυριζε 80-20 και το 20 μπορει να ειναι και πολυ κατα του Βατερου. Και αν ο Φουφας θα ειναι του χρονου στην Γ'Εθνικη υπαρχει χρονος ακομη αλλα ακομη και να ειναι δεν θα ειναι λιγοτερο αηδιαστικος.

      Διαγραφή
    3. Ωπα ωπα γιατί πας να ξεφύγεις... Με την απάντησή σου, επιβεβαιώνεις ακριβώς ότι ήσουνα σε άλλο γήπεδο ή ότι δεν βλέπεις.. Κανείς δεν πανηγύριζε τρελά???(και καλά έκανε, έτσι?) Που ήσουνα εκείνη την ώρα? Ε όχι που γνώριζες ότι θα μπορούσες να πάρεις και τη νίκη!!! Που πόνταρες δηλ? Ναι, ΚΑΠΟΙΑ καθυστέρηση σε ΚΑΠΟΙΑ φάση στο τελείωμα ενός παιχνιδιού, δικαιούνται να κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου... Και το άλλο... Ποιοι είστε αυτοί που το ξέρετε και που το στηρίζετε? Γιατί εγώ έχω άλλη άποψη, αλλά δεν θα ασχοληθώ με τον διαιτητή. Εκεί όμως που πραγματικά πας να ξεφύγεις, είναι στο τέλος. . Ποιος? Ο Φούφας?? Η ομάδα δηλ? Γιατί αν εννοείς αυτό, είσαι εντελώς απαράδεκτος. Νομίζω πως ξεκίνησες με το ρεπορτάζ και το πας αλλού.... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ...

      Διαγραφή
  10. Giati re magkes ektos apo to gol to batero ti ekane?? Monoterma epaize o foufas mn leme oti theloume twra. 3 dokaria k alles toses eukairies. Koitate ta paixnidia k mn lete oti nanai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν χάνεις να εχεις το θαρρος να το παραδεχεσαι και οχι τον εγωισμο να θες να βγεις και απο πανω. Η μπαλα πραγματι δε μας ηθελε χθες και χασαμε απιστευτες ευκαιριες οπότε δεν λεει ψεματα για κατι το αρθρο. Στα δικά μας μετρα και σταθμα ειναι ευκολο να τα φερνουμε ολα, το θεμα ειναι και τι ισχυει. Ενας παιχτης απ το Βατερο και συγκεκριμενα το Νο9 εκανε ενα ολοκληρο παιχνιδι μπουρδελο και ο διαιτητης (αλλο φιρμανι κι αυτος) αγνοουσε επιδεικτικα την κατασταση. 10 κοκκινες επρεπε να εχουν "πεσει". Επισης επρεπε να υπαρχει ανωτερος του διαιτητη για να υπαρχει ισορροπια στο παιχνιδι. (Να 'χαμε να λεγαμε) αντε γεια

    Τ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το δελτιο τυπου αντιπροσωπευει επ ακριβως την κατασταση που επικρατουσε χθες στο γηπεδο. Πολλες χαμενες ευκαιριες, ενας παιχτης που χαλασε ολο το παιχνιδι (Νο9 απ το Βατερο) και ενας διαιτητης που αγνοουσε επιδεικτικα την κατασταση. Ανισορροπια στο φουλ.

    Τ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω σε αυτο το αηδιαστικο τουλαχιστον ρεπορταζ. Μαλλον ολοι τους ητανε σε αλλο γηπεδο. Ο Φουφας χωρις την ουσιαστικη βοηθαει του διατητη το πιο πιθανο ειναι πως ουτε τον βαθμο της ισοπαλιας δν θα επαιρνε. Ακομα περα απο την φαση του γκολ την οποια αναφερετε αλλα ακομα και 1-2 ακομα φασεις τις οποιες δεν αναφερετε προφανως το Βατερο δεν δημιουργησε καποια αλλη ευκαιρια καθως ο διατητης σταματουσε την καθε προσπαθεια αναπτυξης ή εστω αντεπιθεσης με καθε τροπο. Ο ομαδα του Φουφα θα επρεπε να ντρεπεται καθως τετοιες εικονες δεν συναδουν με ομαδας η οποια εχει ως στοχο την ανοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Β.Κ. κι αλλες ομαδες εχουν site και δινουν περιγραφες αγωνων αλλα δεν ξεφτιλιζονται ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. emanouilidi den se xalase mourinio ts dytikis makedonias poion n s feroune akomi gia n mporeseis n pareis prwtathlima..asxete e asxete..paixe m tn poluniki kai vaze tn solaki n s katharizei t mats..mpravo st vatero axios o vathmos pou pire..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα αγόρι μου, πρέπει να σε έχει...πονέσει πολλές φορές ο Εμμανουηλίδης!! Ή μάλλον θα είσαι από τους γνωστούς..οσφυοκάμπτες!

      Διαγραφή

  16. Kanane ena 24 oro gia na vgaloune to video tou agona k kopsane tis fasois tou vaterou sto 90 to tet ta tet k sto 93 tin kefalia tou poulatsoglou pou itane mia simantiki fasi... Eiste antikimenikoi eki ston foufa.. O solakis epaggelmatias pextis se kathe fasi voutouse gia na parei faoul... O arxigos tou foufa xaitas se mia fasi pire paramazoma ton dietiti k tou elege kamposa galika k o dietitis ekane ton kinezo... Eutixos sas adikise o dietitis k den nikisate ton agona... Eiste mia omada gia klamata k den vlepo na vgenete katigoria giati eiste oloi firmes eki k idika o proponitis sas o mourinio.. Eno to vatero o stoxos einai i sotiria apo noris... Kali sinexia se oles tis firmes tou foufa k kali sinexia sto vatero gia tous stoxous pou exoune vali giati einai liontaria k den katalavenoun kanenan... Εθνικαρα πάμε γερά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Εθνικαρα τη ήθελες ο γιος του Χαιτα να μιλάει ; Αγγλικά η Γερμανικά

      Διαγραφή
    2. Sosto ayto pou les... Ti alli glosa na milaei...

      Διαγραφή
  17. το νουμερο 9 ηταν ο καλυτεροσ παιχτησ του γηπεδου και οι ευκαιριεσ που κανατε ηταν απο λαθη τησ αμυνασ που χθεσ δεν ηταν σε καλη μερα με γιομεσ δεν κερδιζονται παιχνιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8A SKASETE APO THN ZYLIASAS RE GATAKIA TON FOYFA DEN MPORHTE NA TON FTASETE ME TIPOTA EINE STAUERH DHMAMH DEN KANOYME SKAMPANEBASMATA STHS B KATIGORIES KAI STH Γ ΠΑΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΣ ΤΟ VINTEO KAI PESMAS ESY POSES EYKERIES XASAME NA DOYME POSO ANTIKHMENIKOS EISE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΕΡΟ? (ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ??? ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ?? ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ 4-5, ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ, ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΤΩ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛ...Φ...ΡΔΙΑ ΣΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ-ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. eno eseis pezete me enia pextes mes thn perioxi ( KARAGIANNIA FOYFAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι διαφωνουμε με το ρεπορτάζ γιατί έκοψε τις φάσεις του βατερου που γίνανε στο 90... Εμείς δεν προκαλούμε κανέναν εσείς κοντεβετε να σκασετε από το κακό σας.... Κ αυτά που λέτε να πέσουμε κατηγορία θα τα βρείτε μπροστά σας στον δεύτερο γύρο που θα θέλετε τους βαθμούς.... Καλή ανταμωση...... Γιάννης Στεφανίδης Αντιπρόεδρος Εθνικου Βατερου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. siga vre vatero pou mas egines k omadara...............oi idoi oi paixtes sas elegan kata thn diarkeia toy paixnidioy(pwwww ti xanete re paidia?me ton prvto paizoume na mhn kanoume kathisterhsh? k tetoia)....mhn trelathoume,vgainete oloi k grafetai kakies gt den mporeite na nas ftasete....k den lew mono gia toys teleutaious antipalous mas.....k kati teleytaio,,,se ola ta mats pou eginan kanenas k kamia omada den exei parapono apo thn symperifora twn paixtwn toy foyfa h kanw lathos?

      Διαγραφή
  22. Ποσο στοκος παίζει να είσαι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eiste prwth me ta dika mas a......a ekei stn foufa mn to ksexnate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To vatero kerdise nesa sta karaginnia oxi o foufas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.