Α’ ΕΠΣΚ: Αστραπή Κλείτου – ΑΣ Βελβεντό 1-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Βελβεντό στο γήπεδο Αργίλου, καταφέρνοντας να ανακάμψει ύστερα από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν νεανικό σύνολο, με σημαντικές απουσίες (Αθανασιάδης, Βοριαζίδης, Παπαδόπουλος), οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στις αντεπιθέσεις.


Στο 22΄ ο Ευαγγέλου ανατράπηκε στην περιοχή και στο πέναλτι ευστόχησε ο Τζίμης Μπαλάνης.
Στο 43΄ ισοφάρισε με πέναλτι ο Βασίλης Κουλουκίδης, στο 75΄ ο Στέλιος Παπαστέργιος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, διαμόρφωσε το 1-2.
Στο 58΄ ο Θαλαλαίος έχασε σημαντική ευκαιρία, στο 60΄ ο Αποστολίδης από μισό μέτρο δεν μπόρεσε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 80΄ σέντρα του Ταΐρη στο κάθετο δοκάρι, στο 83΄ και 87΄ ο Πατουλίδης απέκρουσε σωτήρια σε προσπάθειες των Κουλουκίδη, Χατζή αντίστοιχα.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Σωτηριάδη (Συμεωνίδης, Φραντζοπούλου), στο 70΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Πεχλιβανίδης.

Αστραπή Κλείτου (Θ. Παπαδόπουλος): Μουζάκης, Κουλουκίδης, Λαζαρίδης (46΄ Χατζής), Παπαδημητρίου, Τοπαλίδης (20΄ λ.τ. Θαλαλαίος), Δήμτσιος, Γκούμας, Σπυριδόπουλος, Αποστολίδης (70΄ Γεωργιάδης), Πετρίδης, Καραφυλλίδης.


ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Πιστόλας, Πεχλιβανίδης, Σαμαράς (46΄ Ταϊρης), Γκίκας, Μπαλάνης, Μπέμπης, Ευαγγέλου, Αναστασίου (60΄ Τσαουσίδης), Παπαστέργιος, Τρίχας (65΄ Κοριτάρι).

Σχόλια