Γ’ ΕΠΣΚ: Πρόοδος Μεταξά – Ελπίδες Ελλησπόντου 1-3 | φωτο

"ΑΝΕΜΟΣ" Πέρασε ο Ελλήσποντος μέσα στην έδρα του Μεταξά
Παραμένει πρώτος με 28 Βαθμούς, και αήττητος στην 10η αγωνιστική

Το φιλμ του αγώνα
Στο 12' κόρνερ του Πάτση στο πρώτο δοκάρι ο έμπειρος Περισανίδης με γυριστή κεφαλιά γράφει το 0-1 για τον Ελλήσποντο.
Στο 18' σουτ του Παταρίδη λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ Τριανταφυλλίδη.
Στο 18' πάσα του Περισανίδη στον Γεωργιάδη Δ σουτ μόλις άουτ.
Στο 30' η πρώτη φάση για την ομάδα του Μεταξά σουτ αποκρούει ο Τερματοφύλακας του Ελλησπόντου Τεντσογλίδης.
Στο 38' σουτ του Τσιώνη αποκρούει ο γκολκίπερ Τεντσογλίδης.
Στο 43' Ο Γεωργιάδης Δ.απο δεξιά σουτάρει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αραπίδης με πλασέ κάνει το 0-2 για τον Ελλήσποντο.
Στο 50' αλλαγή για την ομάδα του Μεταξά στην θέση του Τσαμπούρη θα περάσει ο Ντόρης.
Στο 54' δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Μεταξά στην θέση του Μπιλιώνη Α. θα περάσει ο Ζήκος.
Στο 62' τρίτη αλλαγή για τον Μεταξά στην θέση του Φώκιαλη θα περάσει ο Μπιλιώνης Ν.
Στο 75' σέντρα από τα δεξιά του Ποσινακίδη Δ. βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Πάτση που με σουτ κάνει το 0-3 για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Στο 77' Μειώνει για τον Μεταξά ο Τσιώνης με σουτ μέσα από την περιοχή σε 1-3.
Στο 78' η πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Ελλησπόντου στην θέση του Μωυσίδη θα περάσει ο Γεωργιάδης Κ.
Στο 80' δεύτερη αλλαγή για τον Ελλήσποντο στην θέση του σκόρερ Περισανίδη θα περάσει ο Βασιλειάδης.
Στο 82' δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Παταρίδη στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Τριανταφυλλίδης.
Στο 89' πάσα του Βασιλειάδη στον Γεωργιάδη Δ ,με μια το σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας Τριανταφυλλίδης για την ομάδα του Μεταξά.
Στο 90' δεύτερο δοκάρι για τον Ελλήσποντο πάλι ο Βασιλειάδης πασάρει στον Γεωργιάδη Δ σε καλή θέση σουτάρει στο κάθετο δοκάρι του Τριανταφυλλίδη η μπάλα.
Στο 94' το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα κ .Τσιγγένη.

Πολύ καλός ο διαιτητής κ Τσιγγένης με τους βοηθούς του αγώνα κ . Μπισούκη και τον κ . Εμμανουήλ.


Ελπίδες Ελλησπόντου (Κουβρακίδης): Τεντσογλίδης, Ποσινακίδης Δ.,  Κουσαλίδης Γ., Τσαβδαρίδης, Κουσαλίδης, Μωυσίδης (78"Γεωργιάδης Κ.), Αραπίδης, Περισανίδης (80' Βασιλειάδης ), Γεωργιάδης Δ., Παταρίδης, Πάτσης.


Πρόοδος Μεταξά (Κασικτσόπουλος): Τριανταφυλλίδης, Θεοδουλίδης, Σιαμέτης, Πιστόλας,  Μπιλιώνης Α. (54'Ζήκος) Γκοντοβάς, Μαμάτσιος, Τσαμπούρης (50'Ντόρης),  Δογραματζής, Φώκιαλης (67' Μπιλιώνης Ν),  Τσιώνης.


Το Δ.Σ του Ελλησπόντου εύχεται καλή συνέχεια στην αξιόμαχη ομάδα του Μεταξά.










Σχόλια

  1. Πολύ καλό το ρεπορτάζ αν και δεν έχει όλες τις φάσεις και κυρίως του Μεταξά. Πολύ καλή η ομάδα του Ελλησπόντου και την ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
    Αμφιβάλουμε όμως ως προς την καλή διαιτησία, φυσικό όμως αφού πήρατε τη νίκη.
    Δεν αναφέρεστε στην ανατροπή του Δογραματζή στο 27΄ μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα. Αμφισβητούμενη και η φάση του 86΄ ακριβώς με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο κυριότερο είναι πως προήλθε το δεύτερο γκολ. Ο Σιαμέτης πέρασε δυο-τρεις ποδοσφαιριστές τρώγοντας ισάξιες κλωτσιές με αποκορύφωμα ο τέταρτος με μαρκάρισμα για κάρτα να τον ξαπλώσει κάτω μπροστά στον πάγκο σας. Όλοι σταμάτησαν, προς έκπληξη όλων ο διαιτητής που ήταν κοντά έδειξε συνέχεια του παιχνιδιού. Ο πάγκος σας φώναζε να βγάλετε την μπάλα πλάγιο. Αντίθετα τρεις ποδοσφαιριστές σας μόνοι τους και ανενόχλητοι πήγαν και σκόραραν με διπλή προσπάθεια αφού στο πρώτο σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Εδώ τώρα ρωτάμε ποια ήταν η καλή διαιτησία του Τσιγγένη, που ήταν εριστικός από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο μέχρι το τέλος. Αλλιώς τον ξέραμε. Δεν θα αναφερθούμε σε άλλα λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων διότι δεν επηρέασαν το σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ fair play ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΩΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ fair play...Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ fair play ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ(ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΛΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ) ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΥΣ.....ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ....ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΒΡΑΚΙΔΗΣ(ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με όσα λες και δεν γνώριζα ότι συζητήθηκε το θέμα στα αποδυτήρια. Επειδή γνωρίζω πως συντηρούνται οι ομάδες, δεν είχα καμία πρόθεση να διαλύσω την προσπάθεια που κάνετε, ίσα-ίσα την επικροτώ. Όσο για την δική μας περίπτωση σας εξήγησε ο παίκτης μας ότι δεν κατάλαβε τη φάση νωρίς. Όταν άκουσε τις φωνές αντί να μπει μόνος και να προσπαθήσει να σκοράρει έδιωξε τη μπάλα άουτ άσχετα αν βρέθηκε στην πορεία ο μικρός από αριστερά. Απλά δεν ανέφερα παραπάνω την φάση του 85΄ που ήταν δικό σας παίκτης κάτω χωρίς φάουλ και διέκοψε το παιχνίδι ο διαιτητής. Νομίζω ότι οι παίκτες που αγωνίζονται πρέπει να έχουν όλοι την ίδια μεταχείριση. Μπράβο για τη νίκη σας, η ομάδα μας τα έχει μόνο με την διαιτησία και σας ευχόμαστε του χρόνου στη Β΄ κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.