Γ' ΕΠΣΚ: ΑΕ Καισαρειάς Κήπου Σπάρτου - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-4 | φωτο


Ασταμάτητη η Δόξα Βερμίου Πύργων παρέμεινε στην κορυφή

Τέσσερα γκολ και τέσσερα δοκάρια για την Δόξα Βερμίου Πύργων που πήρε το διπλό μέσα στην Καισαρειά-Κήπου-Σπάρτου με 1-4 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας στην έδρα της τον συγκάτοικο της στην κορυφή την επόμενη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την φιλοξενούμενη ομάδα που όμως βρέθηκε να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με 1-1 αφού χάνοντας σωρία ευκαιριών ισοφαρίστηκε από την σκληροτράχηλη και δυναμική ομάδα της Καισαρειάς-Κήπου Σπάρτο.
Μόλις στο 1" ο Παριγορίδης σουτάρει μέσα από την περιοχή και οΤσιόλας διώχνει με τα πόδια δύσκολα.
Στο 25 κόρνερ ο Πεσιρίδης Π. κεφαλιά ο Παριγορίδης στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 28' σέντρα - σουτ του Τσαραμανίδη ασταθή απόκρουση του Τσιόλα ο Παριγορίδης την μπάλα στο δοκάρι και μετά από  σύγχυση τζαρτζάρισμα με τον τερματοφύλακα κάνει το 0-1 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 35" σέντρα -σουτ του Αντρέα ΗOΧHA αποκρούει ο Τσιόλας και η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ που περνάει ανεκμετάλλευτο για την Δόξα Βερμίου
 Πύργων.
Στο 42" ο Σκουτέλας μέσα από την μικρή περιοχή  με κεραυνό κανει το 1-1 για την ομάδα της Καισαρειάς Κήπου Σπάρτου.
Στο 44" ο Τσαραμανίδης βγάζει τετ-α-τετ τον Παριγορίδη που πλασάρει βασανιστικά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο κόρνερ του Μουμουλίδη άστοχη έξοδος του Τσιόλα και ο Παριγορίδης σε κενή εστία κεφαλιά άουτ.
Στο 56" πλάγιο  του Μουμουλίδη η μπάλα πάει στον Τσαραμανίδη που πιάνει το σουτ στέλνοντας  την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 59" μετά από κόρνερ του Πεσιρίδη Π. κεφαλιά ο Αντρέας Hoχha  και κάνει το 1-2.
Στο 65" από πλάγια ο Μπράχος μπαλιά σε Παριγορίδη ο οποίος δίνει έτοιμο γκολ στον Αντρέα Hohzha που με ωραίο σουτ μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 1-3.
Στο 76" μπαίνει αλλαγή ο Ελευθεριάδης για την Δόξα Βερμίου Πύργων και στην πρώτη επαφή με την μπάλα μετά από μπαλιά του Παριγορίδη κάνει με πλασέ το 1-4.
Κάπου εδώ και με εντολή του προπονητή ( Λάζαρου Τριανταφυλλίδη ) η ομάδα της Δόξας κατέβασε ρυθμούς εν όψη του ντέρμπι πρωτοπορών με τις Ελπίδες Ελλησπόντου  δίνοντας χώρο στην ομάδα της Καισαρειάς η οποία και απείλησε με σουτ του Μπούκου αναγκάζοντας τον Τσιτλαχίδη σε εκπληκτική απόκρουση.
Στο 85 " και πάλι μετά από λάθος του Τσιαρτσιανίδη ο Μπούκος πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από  την περιοχή αλλά και πάλι ο Τσιτλαχίδης θα αποκρούσει σε κόρνερ.
Τέλος στο 88" ο Ελευθεριάδης μέσα από την μικρή περιοχή θα αναγκάσει τον Τσιόλα σε δύσκολη απόκρουση διώχνοντας πάνω στην γραμμή ο Καραμήτσος.
Το παιχνίδι έληξε με 1-4 με τον διαιτητή Πελετίδη να κρατάει 2 λεπτά καθυστερήσεις.

Δίχως  λάθη η διαιτησία των ( Πελετίδη-Τιότσια-Σιδηρόπουλου )

Ουσιαστική όποτε χρειάστηκε η επέμβαση της Γιατρού Κα: Κούγια
Συνθέσεις:
 Α.Ε Καισαρειάς  Κήπου Σπάρτου: Τσιόλας,Καραμήτσος,Τρομπούκης, Μεντελής, Τρουμπούκης, Τζέλλος, Μπούκος, Ντίνας, Σκουτέλας ( Παπαδόπουλος ), Νάννος (Καλύβας ), Σαίτης.

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τσιτλαχίδης, Μπράχος, ΧΟΧΗΑ, Πεσιρίδης Δ,Τσιαρτσιανίδης, Βαγκόπουλος, Πεσιρίδης Π, Παπαχρήστου (Μουμουλίδης), ΗΟΧΗΑ ΑΝΤΡΕΑ (Ελευθεριάδης), Τσαραμανίδης, Παριγορίδης (Παραστατίδης).
  
ρεπορτάζ Π.Κ. 



Σχόλια