Β' ΕΠΣΚ: Ηρακλής Κρυόβρυσης - Κοζάνη 2004 1-1 | φωτο - βίντεο


Όσκαρ ατυχίας για την Κρυόβρυση
Το όσκαρ ατυχίας διεκδικεί η ομάδα της Κρυόβρυσης, με την ισοπαλία που έφερε  στην έδρα της με την  ομάδα της Κοζάνης 2004  με 1-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με πολλές φάσεις και στις δυο εστίες, 5 δοκάρια (4 για την Κρυόβρυση και 1 για την Κοζάνη 2004)και δυο γκολ. Να επισημάνουμε εδώ ότι και τα δυο γκολ μπήκαν στο τέλος των ημιχρόνων. Για την μεν Κοζάνη 2004 που προηγήθηκε στο 45΄και για την Κρυόβρυση στο 94΄λεπτο.


Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στην Κοζάνη 2004 στο 15΄ όταν σε σουτ  του Σαμαρά μετά από λάθος του τερματοφύλακα ,από πλάγια  βρήκε το κάθετο δοκάρι.
30΄ Νέα ευκαιρία για την Κοζάνη 2004  σε σουτ του Αντωνιάδη απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Ψαρράς.
32΄ Εκτέλεση απευθείας φάουλ του Σίσκου της Κρυόβρυσης πέρασε λίγο άουτ.
36΄ Έχουμε την εκτέλεση κόρνερ του Σουγιουλτζή για την Κρυόβρυση, πηρέ την κεφάλια ο Αργυρόπουλος αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
40΄ Νέο δοκάρι ( οριζόντιο) για την Κρυόβρυση σε σουτ του Σίσκου. Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και συγκεκριμένα στο 41΄ έχουμε το σουτ του Ίτσκου  Β απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Τσατσόπουλος σε κόρνερ.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45΄ η ομάδα της Κοζάνης 2004 ανοίγει το σκορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαμάρα, πηρέ ανενόχλητος την κεφαλιά ο Νίκος και έκανε το 0-1.
50΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Κρυόβρυση όταν σε γύρισμα του Σουγιουλτζή, η μπάλα φτάνει στον  Ίτσκο Α που έκανε το σουτ αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή  της Κοζάνης 2004.
52΄ Έχουμε το τρίτο δοκάρι για την ομάδα της Κρυόβρυσης αυτήν την φορά το σουτ του Τσενόλι βρήκε την ριζά της κάθετης δοκού.
64΄Ο χορός των δοκαριών συνεχίζετε για την Κρυόβρυση ( το 4) και πάλι με τον Αργυρόπουλο όταν  το σουτ που έπιασε βρήκε το οριζόντιο.
65΄ Ευκαιρία για την Κρυόβρυση όταν το σουτ του Σουγιουλτζή απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσατσόπουλος.
82΄ Νέα ευκαιρία και πάλι με τον Σουγιουλτζή, όταν μετά από πάσα του Αργυρόπουλου έκανε το πλάγιο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
92΄  Ευκαιρία για την Κρυόβρυση  με τον Αργυρόπουλο, όταν το σουτ από κοντά και σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.
Και φτάνουμε στο 94΄ και στην ισοφάριση για την  Κρυόβρυση όταν σε εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου πηρέ την κεφαλιά ο Μπαμπίνης και ισοφάρισε τον αγώνα και έδωσε τον πολύτιμο ένα βαθμό για την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Τσουβάρας με επόπτες τους κ.κ Τέμη και Κανδυλιώτη

Συνθέσεις:
Ηρακλής Κρυόβρυσης (Θεοδωρίδης): Ψαρράς Γ, Τσενόλι, Βουλομένος( 75΄ Ψαρράς Θ), Βλάχος, Μπαμπίνης, Σίσκος, Αιχμαλωτίδης, Σουγιουλτζής, Ίτσκος Β, Ίτσκος Α( 53΄ Παντζούρης), Αργυρόπουλος.


Κοζάνη 2004 (Μαδραβέλης): Τσατσόπουλος, Γκούμας, Νίκος, Μουρουζίδης, Βουνοτρυπίδης( 92΄Κουνάβας), Τσιάμης, Τρουμπούκης( 80΄Παπαβασιλείου), Παπακώστας, Αντωνιάδης, Φαρμάκης( 88΄Γιαννόπουλος), Σαμαράς.

Βασίλης Πουλασικίδης 











Σχόλια