Α' ΕΠΣΚ: Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Αστραπή Κλείτου 6-2 | φωτο - βίντεο


Σαρωτική νίκη για την ΑΕΠ
Οι γηπεδούχοι παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας αποτελεσματικότητα στην τελική τους προσπάθεια νίκησαν με το ευρύ 6-2 την νεανική ομάδα του Κλείτους.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον αέρα μαζί τους στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο με σκοπό να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους αλλά δεχόμενοι το γκολ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων στην συνέχεια υποτάχθηκαν στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Το φιλμ του αγώνα:
7΄ σουτ του Θαλαλαίου δύσκολα με γροθιές θα απομακρύνει ο Βίδρας.
12΄ από δεξιά ο Σαββούδης θα βγάλει παράλληλα σέντρα και ο Κείσογλου με σουτ θα κάνει το 1-0.
20΄ ο Αποστολίδης θα βγάλει υπέροχα την μπάλα κάθετα και πίσω απ’ τους αμυντικούς θα βρεθεί ο Κείσογλου το σουτ που θα κάνει θα περάσει λίγο άουτ.
27΄ ο Σαββούδης θα πάρει την μπάλα από τον χώρο του κέντρου και αριστερά θα φτάσει μέσα στην περιοχή σέντρα παράλληλη στον Κείσογλου που θα σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα στο ουρανό τον δικτύων για το 2-0.
29΄ φάουλ για το Κλείτος εκτελεστής ο Κουλουκίδης με σέντρα μέσα στην περιοχή ο Μαλούτας στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ θα σημειώσει αυτογκόλ με κεφαλιά 2-1.
34΄ ελεύθερο του Βίδρα ο Αποστολίδης θα πάρει την κεφαλιά η μπάλα φαίνεται ότι ελέγχεται από τον Κουλουκίδη τον οποίο θα πιέσει και θα του κλέψει την μπάλα ο Κείσογλου σουτ και 3-1.
41΄ στην επίθεση το Κλείτος από δεξιά αποδέκτης της μπάλας ο Χατζής το σουτ που θα κάνει θα αποκρούσει ωραία στην γωνιά ο Βίδρας.
63΄ φάουλ του Κουλουκίδη δύσκολα ψηλά θα διώξει με τις γροθιές ο Βίδρας.
65΄ ο Τοπαλίδης από το χώρο του κέντρου θα προωθηθεί θα φτάσει μέσα στην περιοχή κάνει παράλληλη σέντρα ο Γκούμας με το τακουνάκι θα προσπαθήσει να σκοράρει αλλά η μπάλα θα φύγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
69΄ ο Κείσογλου θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Τραπεζανλίδη ο οποίος με συρτό σουτ θα κάνει το 4-1.
73΄ ο Κείσογλου από δεξιά θα πασάρει στον Τραπεζανλίδη σουτ με τα πόδια θα αποκρούσει προσωρινά ο Μουζάκης στην επαναφορά ο Σαββούδης με σουτ θα κάνει το 5-1.
75΄ σουτ του Χατζή η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.
77΄ ο Ζερβανταρίδης θα πασάρει στον Κείσογλου ο οποίος θα αδειάσει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ψύχραιμο σουτ θα κάνει το 6-1 σημειώνοντας παράλληλα προσωπικό καρέ τερμάτων.
78΄ ο Γεωργιάδης θα σουτάρει δύσκολα στην αριστερή του γωνία θα διώξει ο Βίδρας.
80΄ ο Κείσογλου νέα ωραία ενέργεια πασάρει στον επερχόμενο Παπαδόπουλο το σουτ του τελευταίου θα μπλοκάρει ο Μουζάκης.
85΄ ο Κουλουκίδης θα προωθηθεί θα βρεθεί απέναντι από τον Βίδρα και με σουτ θα κλείσει το σκορ 6-2. 


Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka, Γκέτσιος (54΄ Τραπεζανλίδης), Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης, Ιττής, Παπαδόπουλος, Μαλούτας (71΄ Λιάμης), Αποστολίδης (54΄ Δουγαλής), Σαββούδης, Κείσογλου.


Κλείτος: Μουζάκης, Παπαδημητρίου (72΄ Πετρίδης), Δήμτσιος, Λαζαρίδης (27΄ Σπυριδόπουλος), Κουλουκίδης, Γκούμας (53΄ Γεωργιάδης), Ελευθεριάδης, Χατζής, Καραφυλλίδης, Θαλαλαίος, Τοπαλίδης.


Διαιτητής: Καρατέρπος  
Βοηθοί: Μπέλτσου Παπαδόπουλος Μ. 








Σχόλια