Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Επιτυχημένοι οι αγώνες σε Σκόπια και Καβάλα της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας

Αγωνιστική ομάδα
Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η πρώτη αγωνιστική εκδήλωση όπου συμμετείχαν οι αθλητές της αγωνιστικής – κολυμβητικής ομάδας των Δελφινιών Πτολεμαΐδας.

18 αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να περάσουν σε 19 τελικούς οπεν κατηγορίας και να συγκεντρώσουν συνολικά 25 μετάλλια εκ των οποίων τα 6 είναι χρυσά, 11 ασημένια και 8 χάλκινα.  


Αναλυτικά:
ΜΟΥΤΣΟΣ Δ.: 3 ΧΡΥΣΟ , 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ , 2 ΧΑΛΚΙΝΑ(3 ΤΕΛΙΚΟΙ)

ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ Μ.:1 ΧΡΥΣΟ , 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ(4 ΤΕΛΙΚΟΙ)

ΓΚΟΒΤΖΙΑ Β.:1 ΧΡΥΣΟ , 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ , 1 ΧΑΛΚΙΝΟ(3 ΤΕΛΙΚΟΙ)

ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Π.:1 ΧΡΥΣΟ , 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ(1 ΤΕΛΙΚΟ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π.:2 ΑΣΗΜΕΝΙΟ , 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Χ.:1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ , 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ,(3 ΤΕΛΙΚΟΙ)

ΜΠΕΚΕΡΙΔΟΥ Π.:1 ΧΑΛΚΙΝΟ(1 ΤΕΛΙΚΟ)

ΜΠΙΛΙΟΥΣΗ Τ.:1 ΧΑΛΚΙΝΟ(1 ΤΕΛΙΚΟ)

ΛΑΤΣΙΟΥ Ε.: 2 ΤΕΛΙΚΟΙ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Θ.:1 ΤΕΛΙΚΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια του συλλόγου ΓΚΟΒΤΖΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ανακηρύχτηκε  καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία της με την επίδοσή της στον τελικό των 100μ. ΥΠΤΙΟ με  χρόνο 1.10.02 και 485 βαθμούς!!!

Πολύ καλή εμβάνιση είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές: ΑΝΕΣΤΑΚΗΣ Δ. , ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ Κ. ,  ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗΣ Α. , ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Χ. , ΚΟΝΤΑΚΑΣ Δ. , ΜΠΕΚΕΡΙΔΟΥ Δ. , ΤΟΥΛΟΥΜΕΝΙΔΟΥ Λ.  ΚΑΙ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ Ε.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και τα αποτελέσματα, καθώς και στον προπονητή κ. Δημήτρη Καραγιάννη και την έφορο της αγωνιστικής ομάδας κα Μαρία Κωνσταντινίδουπου με απόλυτη επιτυχία στάθηκαν επάξια σε μια δύσκολη αποστολή στο εξωτερικό.  
Επόμενο ραντεβού για την αγωνιστική ομάδα το διεθνές MEETING ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 4-6/12/2015 στην Θεσσαλονίκη.


Προαγωνιστική ομάδα
Με 43 μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε η ομάδα της πρωταγωνιστικής κατηγορίας (ηλικίες 9-12 ετών) των Δελφινιών Πτολεμαΐδας, πραγματοποιώντας άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στα Φιλίππεια 2015 που διοργάνωσε ο Ο.Θ.Α.Κ. Καβάλας και διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας στις 31/10/2015 και 01/11/2015.

Συγκεκριμένα 16 χρυσά, 14 ασημένια και 13 χάλκινα μετάλλια συνοδεύτηκαν από πλήθος εξαιρετικών επιδόσεων για τους 32 αθλητές μας που πήραν μέρος στους αγώνες εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας και δίνοντας προοπτική όχι μόνο για την κολύμβηση αλλά και γενικά για τον αθλητισμό της πόλης.

Σχόλια