Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών Β' Εθνικής

΄
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου άρχισε το διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας – Ηπείρου και Θεσσαλίας. Η γυναικεία ομάδα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ αποτελούμενη από τις Τσιάρα Κ., Κασνάκη Ε. και Μήτκα Α. αγωνίστηκε στη Θεσ/νικη  όπου θα γίνουν όλοι οι αγώνες σε τρεις φάσεις. Στον πρώτο της αγώνα δεν έδειξε την απαιτούμενη ετοιμότητα και σταθερότητα και έχασε από την ομάδα των Ιωαννίνων με 2-4.
Στη συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα της Βέροιας και νίκησε 4-0. Το επόμενο ραντεβού είναι στις 19 Δεκεμβρίου πάλι στη Θε/νικη όπου θα αντιμετωπίσει τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου, τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ και τον Φ.Ο.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Οι προσδοκίες μας παραμένουν μεγάλες και είναι στις δυνατότητες της ομάδας μας να πρωταγωνιστήσει.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η ανδρική μας ομάδα, αποτελούμενη από τους Χριστοδούλου Θ., Παναγιωτίδη Α. και Κούτσιανο Ε., αγωνίστηκε στην Έδεσσα, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τοπική ομάδα, και ηττήθηκε με 1-4 (σετ 6-12) αποδίδοντας πολύ καλό πινγκ-πονγκ και προσφέροντας ωραίο θέαμα στους τυχερούς που παρακολούθησαν τον αγώνα.  Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ παραμένει στην 5η θέση του πρωταθλήματος.    

seak.gr

Σχόλια