Επιστολή με προβληματισμούς, μητέρας δύο ποδοσφαιριστών



Επιστολή με  προβληματισμούς έστειλε στην σελίδα μας μια φίλαθλος και μητέρα δύο αγοριών που παίζουν ποδόσφαιρο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης. 
Το ονοματεπώνυμο που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύεται είναι στη διάθεση της σελίδας και θα δοθεί εάν ζητηθεί από τους υπευθύνους. 


Καλησπέρα σας, βλέποντας την εκπομπή  Ματιές στα σπορ την Δευτέρα το βράδυ  θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα.
Πρωτίστως ως μητέρα τριών αγοριών, εκ των οποίων τα δύο είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές και  δεύτερον ως φίλαθλος με περιορισμένες γνώσεις στο ποδόσφαιρο.

Σαφώς και  καταδικάζω τα επεισόδια που έγιναν στο Λιάπειο το  Σάββατο που μας πέρασε  και πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν ο προπονητής και η ομάδα γιατί αυτό είναι το πρέπον,.

Αναρωτιέμαι όμως  εάν θα υπάρξει τιμωρία για τον διαιτητή και τους επόπτες οι οποίοι με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όταν προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου ήθος, εντιμότητα, τιμιότητα, ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα το ίδιο απαιτώ και από τους υπεύθυνους, μήπως όμως ισχύει το "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει?"


Ευχαριστώ 
Με εκτίμηση μία φίλαθλος και μητέρα δύο ποδοσφαιριστών

Σχόλια

  1. σιγουρα τα παιδια της κυριας αγωνιζονται στην ομαδα τον κοιλων,και σιγουρα οταν ευνοουνται τα κοιλα (γιατι οπως και να χει δεν γινετε μια ομαδα σε ενα πρωταθλημα 30 αγωνιστικων να μην αδικηθει η να μην ευνοηθει)δν το καταλαβαινει γιατι τοτε δν πειραζει...και τα πιατα του σπιτιου καλα ειναι,που καθε μερα γδερνουν τον ελληνα και δν κουνιεστε και σε ενα λαθος σε ποδοσφαιρικο αγωνα σας τρελενει η αδικια της στιγμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε με συγχωρείς που δεν το ανέφερα αλλά ο μεγαλός μου γιός είναι 17 και παίζει στην Καλαμιά,ο δεύτερος είναι 14 και παίζει στο πρόπαιδικό του ΠΑΟΚ και ο μικρός 6 και μάλλον φύση καλλιτεχνική γιατί του αρέσει το θέατρο και η μουσική,για τη μπάλα ούτε λόγος.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ . ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ . ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ . Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. zoume stin ellada pou tpt dn timwrite tpt filoi mou edw ginontai sfages stin superleague dn tha ginontai sta topika ante xalarwste topiko prwtathlima einai!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. φίλος του ποδοσφαίρου18 Νοεμβρίου 2015 στις 11:47 μ.μ.

    Πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε φίλαθλοι παράγοντες ποδοσφαιριστές προπονητές αλλά και διαιτητές .Αν απουσιάσει κάποιος από τους παραπάνω ποδόσφαιρο δε θα υπάρχει . Το αγαπάμε το άτιμο και πολλές φορές παθιαζόμαστε και πέφτουμε σε λάθη ,όλοι μας αλλά την πληρώνουν χρηματικά μόνο οι ομάδες και πολλοί παράγοντες είναι έτοιμοι να τα βροντήξουν γιατί δεν αντέχουν . Απ όλους χρειάζονται υποχωρήσεις για να αντέξει αυτό που όλοι αγαπάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ19 Νοεμβρίου 2015 στις 6:57 π.μ.

    Να είσαι ευτυχισμένη που τα παιδάκια σου αθλούνται και να ευχαριστείς το Θεό που τους έχει δυνατούς...Οσο για τα αλλα που γράφεις περί εντιμοτητας,ήθους,ευγενειας με αφορμή μια φάση σε ερασιτεχνικο αγώνα ποδοσφαίρου ας μην σχολιάσω καλύτερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eimai podosfairisths stin eps kozanis kai exw na pw oti oi diaitites dn einai prokatelimeni se kamia periptwsi apenanti se omades apla dinoun auto pou vlepoun.panta tha ginontai lathi giati kai auti anthrwpi einai kai prospathoun oso to dinaton na ta apofeugoun!!!!!emeis oi podosfairistes prepei na tous kanoume pio eukolo to ergo kai oxi na tous katadikazoume se kathe sfurigma tous auti einai kai dn allazei tpt.kai tin dikia mou omada polles fores me ta sfurigma tous tin exoun adikisei kai exoume xasei paixnidi alla anti na koitame ton diaitih kai tous voithous mipws einai kalutera na doume tin sumperifora mas kai anti na paizoume mpala milame ston diaitith. kai auto sas to lew egw pou se kathe paixnidi diamartiromoun!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν εσύ είσαι εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, εγώ είμαι εν ενεργεία αστροναύτης !!!

      Διαγραφή
    2. file mou akoma paizw podosfairo kai paizw se omada a topikou tis eps kozanis!!!!apla sou lew opws eimaste emeis eimaste erasitexnes kai prospathoume na anevoume sto epaggelmatiko podosfairo etsi kai ayti!!!!!!siga file mou na min theloun na xalasoun to onoma tous gia ton paok koilwn i gia ton kathe sullogo topikou!!!!!katse esu twra kai malwne san ton xwriati kai tha pas polu psila ston ari as poume afou eisai kai astronautis!!!!!!

      Διαγραφή
  7. ενας ντιλιβερι παιρνει 3 ευρο την ωρα.αυτοι γιατι να παιρνουν 120 και να εχουν το αλαθητος?ποτε τιμωριθηκε καποιος?ας σταματησει η καραμελα οτι ειναι ανθρωποι και θα κανουν λαθος. λαθος θα κανουν αλλα αυτα που κανουν βγαζουν ματια.ειναι ασχετοι ή επιτηδες τα κανουν? κανονικα επρεπε να παιρνουν 50 ευρω.15 λαισμαν-20 διαιτητης.+γιατρος.θα σας παρακαλουσα να βαλετε τα λαθη των διαιτητων στο σαιτ(ειναι μπολικα και ευτηχως υπαρχουν τα βιντεο) ετσι για να δουμε τη ειναι ασχετοι ή επιτηδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανώνυμε !!! αν παιρνουν 120 ευρω οι διαιτητές εσύ γιατί δεν έγινες να παίρνεις και εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!

      Διαγραφή
    2. file mou auti pairnoun 120 eurw kai o kathe anidaios pou malwse me tin gunaika tin gkomena tou me to afentiko tou pigainei sto gipedo kai tou katevazei oti uparxei skepsou ligo esu tha to antexes auto an nai sou euxomai na gineis diaititis kai na pas mprosta!!!exw paiksei ena paixnidi san epoptis se filiko gt dn upirxan kai edina auto pou evlepa o allos itan pragmatika 3 metra ofsait kai mou evrizan oti upirxe kai tote katalava oti autous tous anthrwpous dn prepei na tous simperiferomaste etsi

      Διαγραφή
  8. αυτοί που διαμαρτύρονταν εχουν ακαδημία? αν ναι θέλω να ξέρω τι μαθαινουν στα παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 120 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ? ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κρεμασμα οι διαιτητες στο καμπαναριο! αχ εμεις οι γονεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oi diaithtes einai ΗΡΩΕΣ.. egw an hmoun diaithths 8a ederna polu kosmo k 8a hmoun fulakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.