Ανδρέας Σκέντζος: "Ήταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη"


 «Ήταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Μπήκαμε καλά στο ματς, στα πρώτα 15-20 λεπτά. Πετύχαμε το πρώτο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Όσο περνούσε η ώρα βάραινε ο αγωνιστικός χώρος, καταφέραμε όμως και σκοράραμε ξανά. Έτσι τελείωσε για εμάς το πρώτο μέρος», για να προσθέσει:


«Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μείωσε στο σκορ και κάπου εκεί άρχισαν τα δύσκολα για εμάς. Με την αποβολή του Γκαέλ (σ.σ. Ν” Λουντούλου), μείναμε με εννιά παίκτες, ο αντίπαλος πίεζε και εμείς προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».

Για τον χαρακτήρα που έδειξε σήμερα η ομάδα και γενικά στα δύσκολα παιχνίδια: «Ο στόχος από την αρχή είναι με όποιο αντίπαλο αν παίζουμε και με όσους παίκτες γίνεται αυτό, να κερδίζουμε. Ο Άρης έχει χτιστεί έτσι, ώστε σε κάθε αγώνα να υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Πάνω απ” όλα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο και με εννιά παίκτες, πίστεψαν στην νίκη και τα κατάφεραν».

Για το κατά πόσο θεωρεί ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή ο Ν” Λουντούλου, από την στιγμή που είχε ήδη μία κίτρινη: «Μετά το ματς, μπορούμε να πούμε πολλά…».


Σχόλια