Γ' Εθνική: Θύελλα Φιλώτα - Δόξα Δράμας 0-1 | βίντεο με φάσεις το γκολ & δηλώσεις προπονητών

Κάτω από συνεχόμενη βροχόπτωση, αλλά με το γήπεδο της Φλώρινας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με τους προβολείςνα ανάβουν στο 2ο ημίχρονο η Δόξα Δράμας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με σκορ 0-1 της Θύελλας Φιλώτα και με το Ανδρέα Παντζιαρά να παραμένει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Με τη νίκη αυτή επιστρέφει  στην ηρεμία και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια με στόχο να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή και να κυνηγήσει ότι καλύτερο.



Φιλμ του αγώνα

13’ Εκτέλεση φάουλ για την Δόξα, ο Κουμπρόγλου βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Γαϊδαρτζή, πλασάρει και 0-1.
17’ Απ ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Γιακουμή έξω από την περιοχή στον άξονα, ο Μένκα χάνει προς στιγμή την κατοχή της μπάλας για να την πάρει με δεύτερη προσπάθεια και με την βοήθεια του Γκαρακλίδη.
40’ Καλό σουτ του Γαϊδαρτζή αποκρούει ο Κοντογουλίδης
42’ Νέο σουτ από τον Χαριτίδη η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.

47’ Σουτ του Βαφειάδη έφυγε λίγο άουτ.

58’ Ο Στεφανίδης από καλή θέση γλιστράει  και κάνει κακό σουτ χάνοντας μια καλή ευκαιρία.

69’ Καλό σουτ του Θεοδουλίδη έφυγε άουτ.

71’ Με το που μπαίνει ο Κυριακίδης βγαίνει απέναντι στον Κοντογουλίδη και σουτάρει αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

73’ Γυριστό σουτ του Σάντος φεύγει άουτ.

86’ Εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και μακρινό σουτ του Πάλλα στην αγκαλιά του Μένκα.

90’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή στον Βιτλή για καθυστέρηση.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Γρατσάνης, Κωτούλας, Στάφυλας (Τρικάλων).

Θύελλα Φιλώτα (Β. Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Τακίδης, Πάλα, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (74’ Λεζάκης), Γιακουμής (46’ Βαφειάδης), Στεφανίδης, Μπαστάνης, Ελευθεριάδης (66’ Γεράλντι).

Δόξα Δράμας (Ανδ. Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Στόϊκος, Κανετίδης, Χαριτίδης (60’ Κανετίδης),  Κουμπρόγλου (70’ Κυριακίδης), Ντος Σάντος (79’ Κελεσίδης), Γαϊδαρτζής,.

Σχόλια