Δημήτρης Σιαπανίδης: "Για μία ακόμη φορά, μας μένει η πικρία ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο"

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε, μετά από το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Εορδαϊκού, Δημήτρης Σιαπανίδης από την εμφάνιση της ομάδας του.


«Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και μακάρι να επιστρέψει γρήγορα στην Α” Εθνική, γιατί τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν του αρμόζουν αυτές οι κατηγορίες. Βέβαια και εμείς ήμασταν ένας πολύ άξιος και ικανός αντίπαλος. Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Τα είχε όλα. Ήταν ένα ντέρμπι. Με κόσμο, ένταση αλλά και έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά ήταν αρκετά όμορφο το παιχνίδι, κάτω από τις συνθήκες που έγινε», είπε αρχικά ο τεχνικός του Εορδαϊκού, αναφερόμενος με περισσότερες λεπτομέρειες στο σημερινό ματς.

«Για μία ακόμη φορά, μας μένει η πικρία ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν το κάναμε για πολλούς και διαφόρους λόγους. Από το πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Βέβαια δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στην φάση του πέναλτι, ενώ ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει στο 0-0, μία καθαρή περίπτωση πέναλτι και σε εμάς.

Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε και σε συνδυασμό με το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, σε μία αδράνεια της ομάδας, δυσκόλεψε κατά πολύ το έργο μας. Όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι. Παρόλα αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι έχουν αξία, ταλέντο και χαρακτήρα. Προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο ματς και τα καταφέραμε με ένα δύσκολο γκολ. Στη συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε περισσότερο, παρόλα αυτά πιέσαμε τον αντίπαλο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά στο τέλος μας έμεινε πάλι η πίκρα».

Σχόλια

  1. gia 5-1 htan to paixnidi me toses eykairies pou exase o eordaikos .krima ti na pw allh mia atyxia apo thn omada mas. diplo mes sthn kabala EOrdaikee

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.