Δημήτρης Σκουτέλας: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τι είναι; To έχουν καταλάβει κάποιοι;

Δυστυχώς έχω την εντύπωση πως συνεχίζουν κάποιοι να μην το έχουν καταλάβει.!
Γι’ αυτούς λοιπόν:
Καταρχήν είναι οι άνθρωποι που αφιερώνουν μεγάλο χρόνο, από την προσωπική τους ζωή, ασκώντας Διοίκηση, ανιδιοτελώς, βάζοντας πολλές φορές χρήματα από το υστέρημά τους.
   Είναι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που εκτός του ότι τους δίνεται η δυνατότητα να αθληθούν, οι περισσότεροι είναι παιδιά άνεργα, ή παιδιά που κάνουν μεροκάματο όποτε τους δοθεί η δυνατότητα. Αυτοί λοιπόν οι ποδοσφαιριστές, ρισκάρουν τη σωματική τους ακεραιότητα, εκτεθειμένοι σε κάκιστους αγωνιστικούς χώρους, (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ) και σε αντιπάλους ποδοσφαιριστές, χωρίς αθλητική παιδεία.
Αισθάνομαι αγανάκτηση αλλά και οργή, διότι η ομάδα μας αγωνίστηκε το Σάββατο, σε έναν επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, για την σωματική ακεραιότητα και των 22 ποδοσφαιριστών, (ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ), με αντιπάλους που έπαιζαν αντιαθλητικά, από το πρώτο λεπτό, με την ανοχή ενός διαιτητή, (ΤΣΟΥΛΗΣ), που θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνο, για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας (ΤΣΙΡΕΚΑ ΧΑΡΗ), που υπέστη, από αντιαθλητικό χτύπημα, ρωγμώδες κάταγμα και θα τον αφήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και από το μεροκάματο, για αρκετό χρονικό διάστημα!
 Και ρωτώ. Για ποιο λόγο και για ποιο σκοπό; Αξίζει πραγματικά τον κόπο να κρατάς μια ερασιτεχνική ομάδα και να εκθέτεις τα παιδιά απέναντι σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές, που δεν έχουν καταλάβει τι είναι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Είμαι βαθιά απογοητευμένος, ωστόσο πρέπει η προσπάθεια να συνεχιστεί μέχρι τέλους.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Πρόεδρος Α.Ε.ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-Κ.Σ.)
Υ.Γ.
Και ω τι ειρωνεία.!! Όλο αυτό έρχεται ακριβώς μια εβδομάδα, από την ανάρτηση βίντεο, που καταδικάζει, την προτροπή ποδοσφαιριστή σε συμπαίκτη του, να σπάσει το πόδι αντιπάλου.


Σχόλια

  1. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή προήλθε από γυρισμένο αστράγαλο και όχι από αντιαθλητικό χτύπημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο σου είναι ειρωνεια γιατί οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές,παράγοντες και φίλαθλοι και ρίχνουμε το βάρος άλλου.. Από την στιγμή που θέλουμε να είναι οι πρωταγωνιστές οι παικτες και όχι οι διαιτητές ,είναι οι ίδιοι που ευθυνοντε για το πως παίζουν όταν μάλιστα αντίπαλοι είναι φίλοι και γνωστοί... Σίγουρα ίσως μπορεί να έχει μια μερίδα ο διαιτητής για ένα σκληρό παιχνίδι αλλά όχι όπως το έννοιες εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Milas esi re aganaktismene pou se kathe paixnidi stolizeis me xudaious tropous ton kathena ap tin arxi tou paixnidiou os to telos eno exeis eleipsi podosfairikhs paidias???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.