Α' ΕΠΣΚ: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Μακεδονικός Φούφα 0-5 | βίντεο

Εύκολο απόγευμα για το Φούφα στην Άρδασσα
Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Μακεδονικός πέρασε από την Άρδασσα κερδίζοντας το τπικό Μέγα Αλέξανδρο με 5-0. Έτσι η ομάδα του Φούφα θα κάνει γιορτές στη κορυφή ενώ η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση είναι στις 4 Ιανουαρίου στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου στο Βελβεντό.

Στο 2ο ο Σιδηρόπουλος σέντραρε ο Σολάκης έστρωσε με το στήθος στο Τοπάλη που σούταρε από κοντά αλλά  ο Δημητριάδης απέκρουσε.
Στο 7ο σουτ του Τοπάλη εντυπωσιακή απόκρουση Δημητριάδη σε κόρνερ ενώ στο 17ο το πλασέ από κοντά αλλά πλάγια στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 22ο κόρνερ Τοπάλη και ο Φωτιάδης με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 36ο σέντρα Μετικάνου ο Χάιτας έστρωσε στο Σολάκη που με πλασέ έκανε το 0-2. Δύο λεπτά μετά σέντρα ακριβείας το Χάιτα κεφαλιά του Σολάκη και 0-3.
Στις καθυστερήσεις σουτ του Μετικάνου πέρασε άουτ και στο 63ο σέντρα Μετικάνου σουτ Σολάκη απέκρουσε ο Δημητριάδης νέο σουτ Σιδηρόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα στο δοκάρι και γκολ (0-4).
Στο 80ο σέντρα Χατζηρούμπη ο Σολάκης έστρωσε στο Σιδηρόπουλο που έκανε το τελικό 0-5.
Στο 84ο παραλίγο να μπει ένα θαυμάσιο γκολ όταν ο Σολάκης προσπάθησε να «κρεμάσει» το Δημητριάδη από το κέντρο αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής: Καρατέρπος (Τζουβάρας- Μιχαηλίδης).

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Δημητριάδης, Αρσενίδης, Τσακαλίδης, Καραγάννης, Σερέτης (46ο Χότζα), Σαββίδης, Μιχαηλίδης (67ο Ξανθόπουλος), Τσεμπερλίδης, Παπαδόπουλος, Μούκας, Ηλιάδης (77ο Κοντογουλίδης).

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Κοπατσάρης (70ο Μίμης), Τσακαλίδης, Φωτιάδης, Τσαγκαλίδης, Χατζηρούμπης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος, Χάιτας (59ο Δούφας), Τοπάλης (76ο Βερίκοκος), Σολάκης.

Όλη η ομάδα του Μακεδονικού, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση εύχεται σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2016.

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα




Σχόλια