Α' ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων - Ακαδημία Βοΐου 1-0 | βίντεο



Κρίσιμη νίκη σημείωσε ο Τιτάν, βελτιώνοντας σημαντικά τη θέση του στη βαθμολογία. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν τον πλήρη έλεγχο, όμως ήταν άτυχοι, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και η μπάλα τους «τιμώρησε» στην εκπνοή.

Στο 10΄ και 18΄ Χάλος και Γεωργάκας αντίστοιχα από πλεονεκτική θέση έστειλαν την μπάλα μόλις άουτ, στο 16΄ και 17΄ διαδοχικά κόρνερ του Παπανώτα απέκρουσε δύσκολα ο Γκόγκος.

Στο 15΄ ο Αλεξίου ανενόχλητος πλάσαρε και απέκρουσε αμυντικός, στο 34΄ φάουλ του Κοντοδήμου πέρασε άουτ.

Στο 55΄ σουτ του Τσικόπουλου απέκρουσε ο Αποστολίδης, στο 83΄ ο Παπανώτας έχασε την ευκαιρία. Στο 96΄ μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή, ο Σάκης Τσικόπουλος με προβολή πέτυχε το 1-0.

Πολλά παράπονα έχει η Ακαδημία Βοΐου από τη διαιτησία του Τσιγγένη, υποστηρίζοντας πως έκανε πολλά λάθη κι επέτρεψε το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου. «Δεν είναι η πρώτη φορά, στις τρεις τελευταίες εξόδους, μας παίζουν το ίδιο σκληρά και αντιαθλητικά», τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του συλλόγου.
Επόπτες ήταν οι Κουντουράκης, Σύκος.

Με ανακοίνωσή της η Ακαδημία Βοΐου ευχαριστεί τη διοίκηση του Τιτάνα για τη φιλοξενία, όπως και διότι με δικό τους αυτοκίνητο μετέφεραν τον τραυματισμένο Αποστολίδη στο Κέντρο Υγείας.

Τιτάν Σερβίων: Γκόγκος, Άλλα, Κακαφίκας, Χαρίσιος, Βητόπουλος, Δουβαρτζίδης, Κοντοδήμος (80΄ Ελευθεριάδης), Λάμπρου (60΄ Πατσικόπουλος), Σταματέλος (65΄ Σαλτσίδης), Θώμος, Τσικόπουλος.


Ακαδημία Βοΐου: Αποστολίδης (56΄ Θ. Τουλιόπουλος), Δ. Τουλιόπουλος, Ζιώγας, Λαδάς, Αλεξίου, Παπουτσίδης, Γεωργάκας, Παπανώτας, Τσιαρσιώτης (55΄ Στεργιόπουλος), Χάλος, Καραγιάννης (70΄ Φασούλας).

βίντεο: ΚΡΟΚΟ ΔΕΙΛΟΣ

Σχόλια

  1. oraia diathsia na thn xaireste ........ as erth kai sto boio na sfyrhksh etsi kai na deis th tha ginei .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta serfia mhn xeronte polly giati pally sthn b tha paizoyne toy xronoy xaxaxa.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά καλά πως το θες

      Διαγραφή
    2. ειναι μεγαλη ιστορια για σενα τα σερβια κοιτα το χωριο σου καλυτερα...α και που εισαι...και του χρονου εδω θα ειμαστε...

      Διαγραφή
  3. οι πελατες μας φετος μεσα εξω μπραβο ΤΙΤΑΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαδημητρίου Ραφαήλ20 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:55 μ.μ.

    Λοιπόν κύριοι ο ΤΙΤΑΝ θα παίρνει και παιχνίδια που δεν θα δικαιούται τους βαθμό ή βαθμούς, μην ξεχνάτε στο πρώτο μέρος του πρωταθληματος έχασε βαθμό ή βαθμοί που ήταν ψευδοί εικόνα του παιχνιδιών... Κλείτος, Μακεδονικός Κοζάνης, ΑΕΚ Κοζάνης, Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, Βελβεντό ολα μαζί τα ματς θα είχε 7-9 βαθμούς εξτρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.